Kdaj regres šolnikom?
Nisem šolnik, moj mož pa je in tudi prijatelje imam šolnike in vem, da si ga zaslužijo. In takšni, kot si ti, mi pa res pokrov dvignejo, ki znajo druge ljudi samo zaničevati, vsi okoli nič ne delajo, samo on ubožec je edini, ki si zasluži plačo in regres. Za kazen pojdi tudi ti na tečaj lepega obnašanja, da boš otrokom pravi zgled, ko jih boš učil, da je tudi učiteljski poklic težak in si tudi učitelji zaslužijo plačo in regres.
Saj ni čudno, da imajo nekateri otroci takšen odnos do učiteljev, kot ga imajo.
e to pa ni res, sem kot vidiš registriran in nikoli, ampak res nikoli se še nisem skrival za drugimi nicki, je pa res da me zanima zakaj tisti ki ste v državnih službah dobite regres? in s tem mislim vse ki ste na plačilnih listah države- zdravniki, vojaki, policisti, želežničarji, delavci v elektru Slovenija, šolniki, javna uprava, minstri,sodstvo…
da imajo otroci grozen odnos do učiteljev se strinjam, sem na lastne oči videl kaj se dogaja že v 1. razredu( tam je bila lani hčerka), ko nima učiteljica nobene avtoritete ( se mi kolca po moji tovarišici ki je mene v 1, razredu v kot nagnala za 4.ure) ampak za to so krivi tako učitelji ki trdijo da vzgoja otrok ni njihovo delo kot mi starši ki smo preveč zaščitniški do svojih otrok
šolniki imajo dopust kot vsi ostali, če slučajno ne veš tega….Ja je pa res, da ljudje kot si ti mislijo, da delajo le v šoli ko učijo… nihče ne vidi koliko časa porabijo za priprave na pouk, urejanje dokumentacije in ostale administrativne stvari! Če je učitelj dober dela veliko več in izkoristijo še manj dopusta kot jim ga priprada! Tako, da ne podcenjuj dela šolnikov, če ti delaš premalo ne pomeni, da delajo tudi ostali tako!