Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek prodaja justovih izdelkov

prodaja justovih izdelkov

zanima me ali kje v ljubljani prodajajo justove izdelke ali pa kje lahko naročim te izdelke-prodajalci ki prodajajo po hišah
hvala

To je na forumu prepovedana tema. Ne vem, zakaj se tega ne držite? Primož je že tolikokrat povedal, da ne želi debate o teh izdelkih. Pozanimaj se drugje!

o madona kakšen napad, saj uboga ženska ni vprašala druzga kot kje to lahko kup.. ko pa vsak dan pišete pa sprašujete za pamperske pa oriflame pa kašice pa s katero agencijo in kam na morje pa ko se 1000x muller-ja pa baby center omenja je pa vse tiho.. dej “prepovedano” skulirej.

sicer pa ne vem da bi v kaki trgovini pradajal izdelke od ****-a.. za kakga prodajalca pa še na kakmu drugmu forumu rajš vprašej, saj vidiš kako so tle prjazni..

čudn da Mavričnega še ni skenslu, ker se vsi tolk pritožujejo čez njega.

Poglej na internet, stran naturaljust.si.

Lp

lahko se mi oglasiš na mail v imenu, pa ti posredujem telefonsko prijateljice iz lj, ki prodaja. lp, metka

****, ****, ****, ****, ****, ****, ****, ****, ****, ****, ****, ****, ****, ****, ****, ****, ****, ****, ****, ****, ****, ****, ****, ****, ****, ****, ****, ****, **** PA ŠE ENKRAT JUUUUUST POLNIH UUUUUST, TO JE THA BEEEEEEST IZDELEK, KI GA MORA KUPIT VSAK OSEBEK!!!!!!
Tako, pa še z moje strani malo reklame…

Fak, pa tko sem se matral!
Ma jebo vas:
J.U.S.T J.U.S.T J.U.S.T J.U.S.T J.U.S.T. J.U.S.T J.U.S.T J.U.S.T J.U.S.T J.U.S.T.
J.U.S.T J.U.S.T J.U.S.T J.U.S.T J.U.S.T. J.U.S.T J.U.S.T J.U.S.T J.U.S.T J.U.S.T.
ŠE ENKRAT JUUUUUST POLNIH UUUUUST, TO JE THA BEEEEEEST IZDELEK, KI GA MORA KUPIT VSAK OSEBEK!!!!!!

HE, H

New Report

Close