Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kabelska telefonija in pošiljanje telegramov

Kabelska telefonija in pošiljanje telegramov

Tisti, ki imate kabelsko telefonijo… Kako je s pošiljanjem telegramov preko Telekoma? Se sploh da ali telegrami odpadejo?

misliš da ti bodo preko telegrama sporočili ko dobiš regres-

Ej gabriel ti imaš pa danes res čas! A ne bi raje kaj pametnega naredil, da si bi si vsaj tretjino svojega regresa res zaslužil?!
Mislim….. in ti se oglašaš, če si ga oz. si ga zaslužijo-mo?!!

ma danes imam res malo preveč časa in mi je tako malo za diskusijo-pač vržeš kako kost in vidiš kaj se zgodi, skratka jaz osebno privoščim vsakemu regres in plačo ( takšno da bi bil človek z njo zadovoljen), tebi pa predvsem da dobiš čimprej telegram z obvestilom da si dobila regres in upam da bo uživala v zasluženem dopustu

jaz pa tebi, da te letos spustijo iz seznama za regres….:)

hvala za lepe želje: ne vem sicer zakaj si tako zamerljiva- sicer bom pa tako ali tako dal odpoved- sam na regres še počakam- potem pa grem

saj nisem…..saj si videl smile :)….če se ti hecaš se lahko tudi mi a ne?
Ko daš odpoved greš pa v šolstvo a ne?

-> telegrami se pošiljajo preko pošte slovenije in ne preko telekoma
-> verjetno je plačevanje možno tudi preko telekoma, čeprav nimaš tam telefona, je pa verjetno potrebno skleniti posebno pogodbo…vprašanje pa je, če se ti splača samo za telegram

Telegram lahko plačaš tudi:

– s plačilnimi karticami:

Activa,
MasterCard,
Maestro,
Visa in Visa electron,
Diners in
American Express
– z Moneto Internet (naročniki sistema GSM, ki imajo z družbo Mobitel, d. d., sklenjeno pogodbo o naročniškem razmerju in naročniki sistema GSM, ki imajo z družbo Debitel d. d., sklenjeno pogodbo o naročniškem razmerju z dodatkom Moneta).

Če poravnate opravljeno storitev s plačilno kartico, bo za znesek telegrama bremenjen vaš transakcijski račun, v primeru plačila z Moneto Internet pa bo znesek telegrama prištet k računu za GSM storitve Mobitela, d. d. oz. Debitela d. d.

Vir: Pošta Slovenije

Pa en lep dan želim, Joan

Jaz sem bolj mislila, če bi telegram poslala od doma?!? Ja verjetno ga bomo morala pošiljati le po pošti?!

New Report

Close