Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek užaljena prijateljica

užaljena prijateljica

Lani smo kupili prikolico in jo bomo postavili na morje. Dobri prijateljici sem enkrat pozimi rekla, da če bom poleti par dni sama z otroki tam, naj pride. Nič kdaj ali kaj podobnega. Od takrat me vsak teden 1x vpraša, če že kaj vem, kdaj. Mož ima svojo firmo, delo ne čaka, čakamo še na odločitve bratove familija, v začetku julija gremo za 10 dni v Francijo, tako da imamo cel kup uskladitvenih težav. Prijateljica in njena familija gre potovat v začetku julija in se vračajo šele v začetku avgusta, moj mož pa lahko v firmi uskladi delo tudi tako, da lahko gremo mi strnjeno za 10 dni do 16.8. Zdaj sva ji to povedala in ji rekla tudi, da lahko greva skupaj le v začetku avgusta in mi je rekla, da je pač ona računala, da bo s sinom še kaj na morju in se je zdaj v roku enega dneva že dogovorila z drugo prijateljico, s katero bo šla v apartma. Da nam kao ne bo mešala štren. Ne more počakati, ker ima ponavadi dopust planiran že leto v naprej!!!! Mi smo že po defoltu familija, ki ne mara planiranja, odločamo se v trenutku, na morje bomo hodili na podaljšane vikende in le tistih 10 dni ima čas tudi mož. Ona pa bo cele počitnice okoli in zdaj naj imam še slabo vest zaradi nje. Sem res nesramna?

Pa ti je ona rekla, da si nesramna ali si ti to sama nabijaš slabo vest?
Jaz iz tega ne bi delala problema, se pač ni izšlo. Mogoče naslednje leto.

Ne, nisi nesramna in se strinjam z s.., da si nabijaš slabo vest. Sicer pa sem tudi jaz taka kot ti – bi se sekirala in sekirala. Ma ker vemo, da je dajanje druim nasvee lažja, ti svetujem, da se ne sekiraj zaradi nje! Se bo že potolažila, če je užaljena.

Pa si zihr, da je ona res užaljena??

danes brez imena napisal:

> Ona pa bo cele počitnice okoli

Kaj pomeni, da bo cele počitnice okoli? Da bo hodila okoli? Potem se ji ne bo slabo godilo in nimaš razloga za imeti slabo vest.

Kot je že ena napisala… pač se ni izšlo, mogoče vam bo uspelo uskladiti drugo leto. Zakaj pa je ne povabiš en vikend na morje, magari septembra?

Mogoče bi te morala ful prosit za prikolo? Ali pa vzeti vsak dan, ki ji ga boš ponudila?
Mogoče ti gre na živce, ker gre z drugo prijateljico?

Težave ne vidim.
Ona gre na morje in ti tudi.
Torej?

samo odpikaj tako “prijateljico” in se ne sekiraj….

Nisi nesramna.

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

New Report

Close