Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dobra optika v Kranju?

Dobra optika v Kranju?

Punce, a mi lahko katera priporoči kakšno dobro optiko v Kranju ali bližnji okolici? Malo sem se že zanimala, pa za vse slišim tako slabe kot dobre stvari, tako da zdaj sprašujem še vas.

Rabim nova očala, se pravi, da bo potreben tudi pregled – a imajo zdaj že vse optike svoje zdravnike? Pa če je možno, če imajo kje preglede v dopoldanskem času?

Hvala!

Jaz pohvalim Optiko Aleš (naselje planina3)

Jaz sem se prijavila pri optiki Optimist, mislim da imam juilja pregled na koncesijo in potem je še neki cenješe pri šipcah – vse skupaj ca.60 EUR ceneje kot samoplačniško.
Drugače sem pa bila na Golniku in sem bila zadovolna, sem prišla poceni skozi, tam so mi naredili tud sončna očala z dioptrijo.Žal ne vem kako se imenuje optika.

Pa v Globusu v Kranju je tudi dobra optika Kukovič se mi zdi.Pa ugodno prideš skozi.

Za moje oči skrbijo v Optimistu. So zelo profesionalni. Imajo tudi preglede, samoplačniško sem bila na vrsti takoj drugi dan. Se je pa mudilo:)

Sem pa slišala, da po ugodnih cenah slovijo na Golniku, ob sobotah pa imajo tudi okulista.

Jst hodim kar v optimista…tako na preglede,kot tud po ocala…ravno kak mesec nazaj sem kupila nova ocala, se isto popoldne so me obvestili,da so gotova…pa se ni mudilo…res samo pohvale…

Hvala vsem za odgovore!

A prav mislim, da je Optimist tam, kjer je bila včasih trgovina Ona-on?

Oj,

optimist je nasproti MObitela, oz. v isti vrsti kot zlatarna, pekarna zevnik, nato pa na koncu tudi brioni.

New Report

Close