Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek vprasanje o hrani

vprasanje o hrani

A je se kdo tak, da poje prevec hrane, kadar je v stiski? Men se bo zmesal, resujem en problem in resujem pa ga ne resim. Zelim si najti kaj drugega namesto hrane, da se zamotim. Pa kar nevede zavijem k omari in hladlniku in sele ko nekaj pojem, ugotovim, da sem ze cisto prevec pobasala. Je to prisilno hranjenje? Imam motnjo? Tega sicer ne pocnem ves cas, samo kadar mi je tezko. Upam da je to normalno.

Ojla!

Različno se ljudje obnašamo, ko smo v stiski ali neprijetnem položaju. Jaz recimo tek izgubim, mnogi pa najdejo zaveznika v hladilniku ali sladkarijah, pretiranemu pitju alkohola, verižnem kajenju, …
Poskušaj se relaksirati z relaksacijskimi vajami, dolgim sprehodom, toplo – hladno prho, … Skratka z nečim, kar ti koristi in ne še dodatno škoduje. S pretiranim “vrtanjem” po hladilniku boš skoraj gotovo pridobila na teži, kar ti bo še dodatno načenjalo slabo počutje in napete živce.

Seveda bo pa najbolje, da se rešiš stiske in obilo uspeha ti želim pri tem! Če potrebuješ kakšno pomoč, sem na voljo!

LP

Lola -------------------------------------------------------------------------- Ne more biti učitelj, kdor ne zna biti učenec /B. G. Morales/

Pri meni je ravno nasprotno. Kadar imam problem, ali da sem nervozna ne spravim niti grižljala vase.

New Report

Close