Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dekle od Robija iz BB

Dekle od Robija iz BB

No dekleta bi imela katera to “čast”?

?????

Ne razumem kaj hočeš povedat.

če je to mišljeno, da če bi katera hotela imel kaj z njim, bom tako rekla:

za pogledat je u redu, dokler ne začne žvečit pa dokler ust ne odpre in se začne afnat.

ampak….če bi pr meni v postelji ležal tako kot en hlod, bi bilo to prvič , zadnjič in nikoli več : )

Sprašujem,če bi katera hodila z njim,po njegovem karakterju,načinu izražanja in obnašanja.

Leži kot hlod,v glavi pa ne vem,če ima kaj več.

Bi ga imela za tvojega partnerja?

NE, ker je moj boljši, bi ga pa mogoče sprobala, če bi bila približno istih let, kot Jagoda. No, ta bi lahko bila moja hči.

Ne. Niti malo mi ni všeč.

Bi mu kar “dala”?Pa če ne bi bil dober pa “čao-bao”?

Misli da je faca,a je daleč od tega.

toplovodarski izgled s tisto njegovo čupo in kretnjami, naduvan kot puran, žveči kot krava, ne hvala!

ja, on si to misli. Ampak samo on sam.

NE, bi se z njim MOGOČE malo več družila, potem bi videla, če letijo iskrice, če se štekava. Kaj pa veš, kaj bi potem ratalo naprej. Po moje je preveč nezrel pri 31, mačo za najstnice.

Vizuelno ni prav slab. Govorim pa izključno o izgledu.

Meni Robi ni všeč. Se mi zdi kot prežvečen konj. Vizuelno mi je všeč kvečjemu Stane.

Kaj pa Andrej?

…..Robija se še s pinceto ne bi dotaknila………………))))))))))))

…………dala bi edino Andreju iz Avstralije………….če te že zanima………….čeprav je kar nekaj let mlajši, me ne bi motilo…………..))))))))))

Mene tudi ne bi motilo, da je mlajši, Andrej, mislim:))))))))

ROBI IN JAGODA………….dol se dajeta……………..hitro, hitro ……..gledat………in glasove spuščata……………….jooooooooj…..)))))

NE morem gledat, boste poročale.

………..in s kovtrom sta pokrita……………..)))))))))))………………spet……..

Ta dva sta že res ogabna.

Ona bo glih zdej začela kričat.

New Report

Close