Supergice za našega fanta
Torej, punce, kam naj grem kupit zares “šponske” supergice za našega skoraj 1,5-letnika? V vrtcu ima en fantek pumarce in so res dobre. Katere so se pri vas najbolj obnesle? Mogoče Nike? Katere so sploh še na izbiro (lahko tudi kakšna bolj “no name” firma, samo da so lušne)? Ja, smo pa iz LJ.
Hvala za vse predloge (in mogoče še cene zraven). Lep dan! 🙂
Ker se pri našem lumpu noge zelo potijo in ker pri čevljih, v katerih veliko pregoni, gledam predvsem na kvaliteto, sva včeraj kupila superfitove superge, ki so delane na polsandal. Takega modela še nisem videla, ima fiksno peto, pa vmes luknjo, luknjice za zračenje so tudi spredaj, zapnejo se na ježke. Predvsem noga v njih vsaj za silo diha, medtem ko ima v katerihkoli supergah štumfe mokre za ožet. Sicer pa so kot superge, tudi na prstih so toliko zaprti, da ga vsaka rosa ne zmoči in res super izdelani. Cena: 40 eur 🙁
Do četrega leta otrokove starosti je zelo pomembno kakšna je otrokova obutev. V tem času je kakovost daleč pred modo in šponskim izgledom in vsem tem bedarijam, ki otroku NIČ ne pomenijo.
Mi smo kupili superge od GEOXa. Nogice se mali kar potijo, v teh pa še ni imela mokrih nogavičk, kar je mega. Polet tega so ravno prav visoke in imajo trd opetnik in super oblikovan podplat, tako da res dobro in stabilno hodi.
Kupila sem jih v Outletu na Rudniku in sem dala 40 evrov.
lp