Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek če bi srečale…

če bi srečale…

…v življenju mlajšega moškega in bi se vam zdelo, da bi šlo, bi vas obremenjevalo kaj bi rekli drugi???? No, ali pa kaj ve na splošno menite o zvezi mlajši moški – starejša ženska (manj kot deset in več kot pet let)? Ima katera izkušnjo?

MOja mami ima mlajšega partnerja, pri njunih letih to ni nikakršna razlika. Pravzaprav to sploh ni velika razlika, morda le v času, ko bi ženske že “gnezdile” (okoli 32), mlajši moški pa še ne bi – star 25 ali podobno.

Mislim, da se lahko obremenjuje človek le s sabo in ne zlobnimi jeziki.

Saj ni tko velika razlika. V soseski imam dva para, ko sta partnerki starejši vsaka po 15 let. Pri mlajšem paru (on 35, ona 50) sploh (še) ne opaziš razlike, k se ona dobro drži, dost športa. Starejši par (sta skupi že kar precej let, enih 15) pa ni vse tko rožnato več-ona ma zdej 70 let, on pa manj ko 55 in se močno pozna razlika. Ampak, očitno jima gre. SEj pravim-če se ženska dobro drži, se lohk sploh razlike ne opazi. Kar pa je razlike med partnerjema manj ko 10 let, se po moje ni za obremenjevat, če drugače zveza laufa. Verjetno bo pa taščo kap (sej mojo je tudi, pa sem jst 5 let mlajša :-)))))))

menim, da bi jo opravljale predvsem tisti, ki so ji fovš…

Mislim, da če sta dva za skupaj je po letih, predvsem v primeru niti ne velike razlike, brezvezno spraševati…

Prijateljica ima skoraj 10 let mlajšega. Pa kaj, pomembno, da jima gre dobro.

Sošolka je imela pa med staršema kar 20 let razlike. Pa sta še vedno skupaj. Ko si starejši ni take panike, če pa pomislim, da se je njena mami še v peskovniku igrala, ko je oče že punce jagal, mi pa je – priznam čudno.

Ampak mopje mnenje: Če bi se karnparej ozirali na to kar drugi mislijo nikoli ne bi bili srečni.

Punce hvala! Sem se bala, da bodo mnenja negativna (kar se zadnje čase pogosto dogaja), pa ste me presenetile.

Aja, pa “tašča”, ki jo je ena omenila. Se mi zdi da bi njo celo manj motilo kot mojo mamo. Sem napisala bi zato, ker je “zveza” šele v “nastajanju”, “taščo” pa sem že imela priložnost spoznati. Sicer kot ZELO dobra prijateljica njenega sina, ampak se mi zdi, da je mami (njegovi) še bolj jasno kaj se dogaja kot nama.
Mislim, da on čaka na mojo potezo, prav zato, ker sem starejša. Mene pa je strah, kaj naj naredim. Zato sem tudi želela kakšno mnenje, če je to “sprejemljivo”. Imam ga rada, pa to zadržujem v sebi (in skoraj 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} sem, da je tako tudi z njim) prav zaradi starostne razlike…Ali je pošteno do njega, do staršev, do prijateljev….?

Mah, bluzim, ampak to me res “mori” in rabla sem nekje povedat!

Proti bi imeli samo tisti tafaušni…meni pa razlika v letih sploh ne predstavlja nobenega bau-baua. Še zlasti, ker taka ženska ne bo kar hitro stara ratala ob mlajšem tipu hihi, pa še več bo nase dala….
Ljubezen je važna, ne pa leta!

Odvisno od starosti fanta. Če jih ima ta pod recimo dvajset do štiriindvajset, se mi zdi še premlad, da bi resno razmislil o tem. Kasneje ne vidim večjega problema, če sta dva človeka kompaktibilna. Zrelost se pač ne meri v letih, govorice pa so lahko iz prvega, drugega ali stotega vzroka.

Ni tako temnega oblaka, da ne bi imel vsaj svetlega robu.

Moj je 8 let mlajši in se imava čist lepo – pravzaprav na to razliko ščasoma kar pozabiš…se je treba mal navadit. Je pa zelo odvisno od karakterjev, ki smo skupaj in prej ali slej spoznaš, da ljubezen ne vpraša za leta…

Se nebi ozirala na to, ker to res ni velika razlika. Sicer pa glavno, da se v vezi dobro počutiš.

LP

Na okolico se nikoli nisem ozirala. Če komu paše mlajši partner je to njegova osebna stvar.
Sicer so men bili vedno bolj všeč starejši. :))

Sej ni čudno ,da je toliko ločitev,če pa se greste take.To ni normalno,moški more bit starješi od ženske,najboljš tri leta to je najboljša razlika,tud moj je od mene starejši tri leta in se gre super vse.

Moja mama je pa pri 36-ih spoznala 22 let starega tipa in po enem letu sem dobila polsestro, nato sta se še poročila in še danes po davajsetih letih je vse ok. (čeprav je on od nje maljši 14 let )
Tako da ni fora v letih ampak v tem kako se človeka ujameta.

Enkrat na leto je dovoljeno noreti.

skoraj sedem let sva narazen, pa kar laufa 🙂 Mene ne obremenjuje kaj pravijo drugi. Moj fotr mi je na primer rekel, da me je lahko sram. Hja, fotr, sem mu rekla, zdaj ko vem kaj si misliš, si lahko kar tiho. Zdaj bi pa prej mene čez okno vrgli, kot pa svojega najljubšega, najdražjega, najbolj pridnega pa še najlepšega zeta od vseh možnih zetov.

Go for it!

Ste me tko “zakurile”, da bi najraje prijela telefon in mu kar povedala kaj mislim in čutim!! Pa res, leta gor ali dol! Če se nič več ne javim, potem se nekaj dogaja. Hvala!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Uživaj!

očitno se dogaja….ful fajn!

Če ljubiš in si ljubljena leta niso važna.
Prepusti se toku in ne sekiraj se, kaj govorijo drugi.
Uživaj v ljubezni, sedaj je pravi čas, kajne dekleta???
Pomlad in sonček in ptički in rožice in fantje, ki nas ljubijo in………

Hej, uživaj še zame. Vso srečo!!!!!!!!

moj mož je 5 let mlajši od mene. Nikoli se nisem obremenjevala s tem, še fajn mi, ko kakšen malo debelo pogleda:). Sicer pa se na zunaj menda sploh ne vidi:).

Od mene je bil mlajši 11 let. Po nekaj letih sem se ga res naveličala in zvezo prekinila. Sedaj sem v zakonu z 2 leti starejšim od sebe s katerim se res odlično razumem. V mlajši zvezi se nisem počutila dobro- zame je to bila res druga generacija. Ampak sva bila kar nekaj časa skupaj, ker je bil strašno zaljubljen jaz pa po pravici povedano ne preveč in sem vztrajala samo zato,ker se mi je smilil.

New Report

Close