Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pilates v Ljubljani?

pilates v Ljubljani?

Helou!
Ali kaj hodite na telovadbo? Predvsem se zanimam za pilates. Mama bo imela namreč kmalu rosjtni dan, pa bi ji radi podarili tečaj pilatesa. Torej ali veste kje bi bilo res fino, ok ambient, ne preveč “sajbr”, primerno tudi za malo starejše (60 let),….Zanima me predvsem področje Centra, Bežigrada, Črnuč, no, če je pa kje res super se bi bila pa po moje tudi tja pripravljena vozit.

Lola -------------------------------------------------------------------------- Ne more biti učitelj, kdor ne zna biti učenec /B. G. Morales/

Po mojem bi bila tvoja mama najbolj zadovoljna v specializiranem centru za Pilates, ki se mu tako tudi reče in je na novo odprt v centru. Evo link: http://www.pilates.si/
Sicer pa ima tudi Moj Fit omenjene ure vadbe, pa tudi Fit&Fun pri POP TV-ju.

Tabor- sreda- 19 do 20.
lp

Media terra na Parmove, zraven Biljardne hiše – manjša, a luštna stvar. Imajo svojo www stran, pa žal ne vem naslova.

LP

Lola -------------------------------------------------------------------------- Ne more biti učitelj, kdor ne zna biti učenec /B. G. Morales/

Mediaterra je BILA res fajn stvar, ampak letos na zalost vec ne obratuje. Vse info na zgoraj navedenem naslovu.

New Report

Close