Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kam greste na dopust

kam greste na dopust

kam punce greste letos na dopust,
gre katera v tujino in kam?

žal, ali pa ne žal….še vedno k sosedom, ker imamo tam tudi svoje lastništvo in ga bomo izkoristili, dokler bo Cro država to dopuščala. Mi je pa tam najbolj idealno…z majhnim otrokom

Mi gremo(kot skoraj vsako leto) v Zadar,točneje na Vir.
Tam imamo hišo.Predvsem grem na dopust,da se izklopim,napolnim baterije,da uživam.Pa še na plaži nimajo problemov,če imamo psičko zraven.

Tujino pa sva obiskovala,ko še nisva imela otrok(sina in psa):):).
Zelo lepo je bilo na Rodosu,Kreti,Tuniziji,…sva videla kar nekaj sveta.Ko bo pa sine večji pa ga bova še njemu pokazala:)

Junija – Turčija

Julija – Rodos.

lp tinca

Mi pa gremo jadrat, taralalalalala. Od Splita naprej, pa do koder pridemo. 7 julija. Žal ne moremo prej ker imamo v družbi šolnike, ki so vezani na počitnice. Komaj čakam na odklop.

Kefalonija, julija.

Konec junija in začetek julija kar k sosedom na otok Brač. Če pa bodo finance znesle, pa še konec avgustam kam za kak teden. Pa če bo dopust seveda.

Karpatos septembra.

Darčika, pri nas je tudi Kefalonija ena od opcij? Kam greste? Z agencijo ali si našla kaj na netu?

Vsekakor nekam v Grčijo, ampak se še nismo dokončno odločili za otok. Juhuhu, komaj čakam!

na Murter konec junija, komaj čakam!

Živjo mama2831.
Gremo z Intelekto, preko njih smo najeli apartma (astra village).
Lahko pogledaš njihovo stran.

Nekam se potapljat… Destinacija še neznana. Juhej! Komaj čakam! :)))

mi pa najverjetneje nikamor 🙁

Bom, hvala. Ma bolj se nagibamo k temu, da bi na netu kaj našli. Zeeeeelo lepo se imejte – saj mogoče se pa srečamo!

Lošinj, here we come :)))))))))))))))))))))))))))))))

Letos je ogromno povpraševanja za Grčijo. Tukaj gor vem za vsaj še tri družinice, da potujejo na isti konec kot mi. Z rezervacijo smo pa res pohiteli, že januarja smo težili na Intelekti:)
Splača se vam čim prej rezervirat, če ne drugega zaradi popustov.

Kefalonija je menda res lepa.

Hvala za lepe želje:)
Sporoči mi kako se boste odločili.

Supetar,Brač,CRO.

Kreta – junija

zgleda, da smo mi edini, ki bomo šli v hribe :-)))

avstrija, visokogorsko jezero.

klinc pa tisto gužvanje na Cro plažah, pa vročina, pa zoprni mulci, pa komarji,…. pa neprijazni, naveličani ksihti naših vrlih sosedov!!!!!! hvala za tak dopust. če me bo Hrvaška še kdaj videla, bo to le Dalmacija.

Čez en teden London,
julija na Pag
septembra za 3 tedne v Tunizijo….

Lp

No, mi pa gremo v Portorož :-))))))))))))))

Živi in pusti živeti

Mi nismo ravno ljubitelji agencij. Sem že iskala nekaj po netu in – veš, kaj ti povem: še veliko je prostih apartmajev! Mislim, da naše agencije malo paniko zganjajo, češ da je že vse razprodano – po mojem so prodali, kar so zakupili za first minute, kasneje bodo pa zakupili nove kapacitete, za tiste, ki bodo rezervirali junija. Po mojem je hotelov in apartmajev v Grčiji ravno toliko kot prejšnja leta in bo za vse dovolj. Aja, mi bomo verjetno spakirali vsak svoj ruzak in šli s trajektom. Komaj čakam!

Lepo se imejte, boš poročala, prav! Midva sva na Kefaloniji že bila in je kraaaasna!

Junija v Novigrad . . . komaj čaaaaaaaakkkaaaaaamm juuuuuuppiiiii . . . . .

New Report

Close