Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nažiranje ponoči!!

Nažiranje ponoči!!

Ojojo,

če ima katera pet minut časa in ima isti problem kot jaz (nažiranje ponoči) naj se mi javi, da malo poklepetava.

Danes imam tako slabo vest……..)))))))))

lp

Tak problem ima moj oče… Pri 175 cm telesne višine je “pridelal” že 120 kil :(((

jojo, jaz zaenkrat še nimam problemov s težo, no vsaj velikih ne, ampak ponoči pojem pa vola….in kam se mi to nabira, na “tit” in bedre….uffffffffff in naslednje jutro imam takšno slabo vest, da je groza – čez dan pa se nekaj trudim in telovadim in rolam in kolesarim in se ne nažiram, ker pa sem vseeno nagnjena k debelosti….GROZA!!!!!!!!!!!

Držim pesti zate, da zbereš dovolj moči in se tej razvadi upreš. Verjamem, da je težko, ker vidim očeta, kako bi rad nehal, ampak kaj, ko tako paše.

Sama imam na srečo zvečer takšen lenoritis, da ponavadi v postelji ležim lačna kot volk, ampak sem tako zbita, da se mi ne ljubi iti iskat kaj za pojest in potem pač lačna zaspim.

ma super, jaz zvečer tudi ne jem ha ha ha – jem pa ponoči – in največji problem je v tem, da sploh ne vem kdaj vstanem in grem v kuhinjo???

Imaš mogoče težave s spanjem? Jaz sem imela takšne muhe med nosečnostjo, ko sem se zbudila okrog 2h, 3h ponoči in nisem mogla več spati, pa sem jedla in gledala TV…

Na hladilnik montiraj alarm, da bo fajn tulilo, ko ga boš odprla. To te bo dokončno zbudilo, če zatavaš tja v polsnu 😉

Še dobro, da sem jaz taka lenoba – ko grem enkrat v posteljo, mora bit res huda sila, da vstanem preden zvoni budilka. Sigurno to ni lakota, ampak višje sile, kot so bolezni otrok, drugo me skoraj ne spravi pokonci.

Tako da – ti ne morem obljubit, da bom držala pesti zate, ponoči res ne:-)

jojo kako sem jezna………..ufffffffffffff, še sedaj se nisem pomirila, da povem kaj sem pojedla, ob 23.30 sem pojedla 120 g čokoladnega zajca in ob 00.45 kruh in šunko, kar stoje sem jedla in si jo rezala…))))))) uffffffff, naj me pride nekdo skloftat…..)))))))))

ko sem prebrala samo naslov, sem razmišljala kdo te nažira ponoči:)) Zdaj pa vidi da je to drugo nažiranje. Oboje pa zoprno:)

Sama teh problemov sicer nimam, čeprav po šesti uri ne jem več in mi včasih prav pošteno kruli…a vse je v glavi in poskusi se prepričat! Mogoče si ob postelji nastavi vrček z čajem, pa če te popade lakota, popij kozarec,da ublažiš prvo silo…ali pa zbudi dragega, pa se malce pocartljajta-bo večja korist, pa še kalorije bodo šle same od sebe!

to so pa že motnje v spanju, če pride do tega nezavedno, tako, da bi se mogoče pogovorila z osebnim zdravnikom?

Draga nebo, meni se ta situacija ne zdi nič kaj smešna.

Tudi pri meni prihajajo takšna obdobja nočnega prenažiranja. Od kar sem bolj začela delati na sebi sem ugotovila, da so posledica večjih duševnih stisk, depresivnega stanja itd. Skozi nočno hranjenje se torej celim (vsaj v tistem trenutku), vendar pride po nažrtju grozna streznitev.

Draga moja, ne gre za razvado, gre za zasvojenost, odvisnost. Če še nisi dovolj globoko, se reši ven, dokler se moreš.

Sama sem na ta način pridobila po 1. porodu kar 20 kg, po drugem sem že bolj prepoznala znake stiske in depresivnega stanja. Mogoče imaš ti podobne probleme.

New Report

Close