Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek a so kateri zavrnili 4 urni delovnik po porodniški?

a so kateri zavrnili 4 urni delovnik po porodniški?

Me zanima, če so kateri zavrnili oz. zatežili oz. zagrozili, če se je zanimala za koriščenje te pravice, in v katerem sektorju se je to zgodilo, s kakšnimi argumenti so vam prišli na dan in kako se je zgodba končala.

Težijo skoraj vsaki, malo pritiskajo, jamrajo, na koncu pa se sprijaznijo, ker jim itak nič drugega ne preostane.

ja, samo pa lahko nagajajo na druagčen način. Npr, normalno , da ti “paše” delat zjutraj 4 ure.(no vsaj meni), pa ti lahko določijo 4 ure popoldan ali pa kako drugače. Tudi taki primeri so že bili.

Ja, tiste, ki imajo turnusni delavnik, vsekakor ponavadi dobijo najbolj glupe ure (popoldne, zvečer, nedelje).

Ja tudi meni delajo probleme. Sobote nimam nobene fraj, se pravi , da nisem niti en vikend doma, zvečer delam do 21-h. Prav tako so mi vzeli 4 dni dopusta.

Aja pa še to, zardi pet urnega dlavnika nisem napredovala, če bi delala poln delovni čas bi bila pa drugačna pesem.

Žalostno ampak resnično.

lp

Kolegici so čez čas ukinili delovno mesto in je kljub nedoločenem času pristala na cesti. Neuradno so ji brez prič povedali, da je to zaradi tega, ker jih je izsilila s skrajšanim delovnim časom :(((

New Report

Close