Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Obupala nad “počasi” – zeljna juha

Obupala nad “počasi” – zeljna juha

Čau starši! Sem probala že na forumu hujšanje, pa je premalo “prevetren”. Prosim še za vaša mnenja:

Moram nekomu malo pojamrat. Sem 11 mesecev po tretjem porodu, imam cca 8 kg viška. Po porodu sem se znebila 15 kg v štirih mesecih (sprehodi z vozičkom, pazljivost pri prehrani, dojenje, nočno vstajanje…)
Septembra 2006 sem pričela s tekom (vsak dan pol ure, kakšen dan nisem tekla in sem šla namesto tega na orbitrek), imela sem 5 obrokov dnevno, sladkarijam se recimo dvakrat na teden nisem mogla upreti in sem pojedla 2-4 koščke čokolade ali pa 1 piškot.
Ker nekih osupljivih rezultatov ni bilo (od septembra do konca decembra sem se znebila le nekaj malega obsega na trebuhu), telo je bilo čvrstejše….sem se po novem letu odločila še za fitnes. Sedaj mineva četrti mesec fitnesa in pazljivosto pri prehrani, kopalke se neizbežno približujejo, jaz pa si še vedno nisem všeč.
In odločitev je padla. Ponovila bom dieto z ZELJNO JUHO, ki mi je 10 let nazaj pomagala izgubiti 9 kg. Takrat sem pridobljeno težo obdržala kar nekaj let, verjetno predvsem zaradi pridobljene navade: pitje vode ves čas. Vse do danes jo spijem od 2-3l dnevno. To mi ni problem.
Mislite da sem se pravilno odločila? S to nezdravo dieto izgubiti nekje 8 kg in nato v boj za obdržanje teže? Vem, da ni problem sklestiti nekaj kg, večji problem jih je ne dobiti nazaj.
IMA KDO PODOBNE IZKUŠNJE?

LP

Na tej strani so super članki o hujšanju….

lp,

N.

koliko časa pa si se držala, da ti je šlo 9 kg dol? tam piše do 7 kg, sem se diete striktno držala (bila lačna k trije psi, ne en), rezultat uau celi 2 kg…. sedaj poskušam po pameti , brez krompirja, koruze, bele moke nasplošno, več sadja in zelenjave, nato pa pride pms in jeeeeeeeee, veselje, lej milka pade.
ti držim pesti, da boš večji karakter in poročaj.

Držala sem jo “dva kroga” z vmesnim 14-dnevnim premorom. Sem prepričana, da mi bo uspelo….

lp in poročam

Pozdravljena,gorenjčanka!

Tudi jaz probavala razne diete,pa ni šlo .Potem sem na forumu zasledila dieto po MOntiju,pa sem z njo pričela 20.marca.
Evo sedaj so mi hlače prevelike,spodnjice se ne zarolajo več,moderc lepše stoji,pa še kaj… šlo je 5 kg dol,pa še super se počutim.

lp,mamiMaja

Gorenjčanjka, zakaj sploh sprašuješ, če si se itak odločila, nasprotna mnenja pa te ne zanimajo?

A mi lahko poveš kakšna je ta dieta.

Brizga – kje že sem napisala, da me nasprotna mnenja ne zanimajo?

lp

MATEJA:

lp

Hvala za link.
Pa veliko sreče

Jaz bi ti pa vseeno svetovala, da ostaneš pri zastavljenem programu. Samo, nikjer nisi napisala, kakšni so tvoji obroki. Mogoče se tu skriva zajec.

lej, če si veliko v fitnesu, moraš vedeti, da so mišice težje, kot pa “špeh”. In v fitnesu pač pridelaš mišice, ane?
Sicer pa se tudi sama spravljam k temu, da bom skuhala tole zeljno juho, ampak pravijo, da smrdi, ko hudič? :-))
Pa imam spet razlog, da je ne skuham.
sicer pa, srečno!

malo tu poglej mogoče se najde dieta ki ti bolj odgovarja

Priporočam stran http://www.mojtrener.si ….. in seveda obisk kakšne trgovine s prehrambenimi dodatki…. recimo Prosport (imajo tudi spletno trgovino).

New Report

Close