Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ljubljančanke, zakaj….

Ljubljančanke, zakaj….

Zanima me, v čem je “fora”, da ljubljančanke govorijo tako zelo glasno?
Ko greš po ulici ali parku slišiš samo ljubljančanke, ki govorijo tako na glas, da je že kar moteče. S sogovornikom govorijo tako glasno, kot bi razlagale celi ulici. Ko se pogovarjajo z otroci jim razlagajo tako glasno, da vzgajajo mimogrede še druge. Hvalijo se tudi zelo na glas, da slišijo vsi, kje so bili, kaj so delali, kaj so kupili, kaj so jedli, vse……..
Ko si v kakšnem drugem kraju, recimo v Portorožu, na Bledu…slišiš spet samo glasne ljubljančanke in italijanke.
Kaj je s temi ženskami??

Daj poglej svoj nick! Kdo je tu glasen?

Tudi Zasavke smo nekatere zelo glasne :-))))))))))))))))) Niso samo Ljubljančanke tiste :-)))))))))))))))))))

… da ne bi slučajno zgubljali besed o štajercih in štajerkah! To je šele nekaj boljšega!

Lublančanka

Nontop so v hrupu in če ga želijo preglasiti se morajo dret. Potem pa jim to pride v navado in se povsod derejo

Primorke smo pa najboljše !!!

bejz no…dobra roba se itak ne hvali sama:)

Sploh na vlaku so nekatere tako glasne, ko da nalašč razlagajo celemu kupeju. Ne moreš ne spati, ne brat zaradi njih.

ker smo lahko!

NO, ali vidite o čem govorim?
Takoj so šle “v zrak” in povzdignile glas. ))))))

Zakaj pa iščeš prepir in delaš probleme tam, kjer jih ni? Mene tudi marsikaj na tem svetu moti, ampak se ne obremenjujem za vsak drek, no.

Raje poglej skozi okno, kako lep sonček je zunaj, malo pomisli, kaj boš prijetnega počela v prihodnjih dneh in zaključi to temo 😉

Ti bi jih morala slišat med sexom.
Sem enkrat eno v gozdu zraven Tivolija. Je tako kričala, da je bilo v petih minutah okrog naju cel kup firbcev.
Od takrat naprej kavsam ljubljančanke samo še v dobro izoliranih zaprtih prostorih.

Hja, da se ve da so tam.
Ego Ljubljanski pač…

********************************************* We all know that cats rule the world!

Vsi skup ste nam fauš, ker smo ljubljančanke tako in tako the best punce….

Nikakor ne iščem prepira. Povedala sem le, kaj me moti, ker moram to prenašati vsak dan in zanima me, zakaj je temu tako?

Ne skrbi, ni mi treba pogledati skozi okno, da bi videla sonček, saj sedim na vrtu in mi sonček direkt na prstke sije.
Za prihodnje dni imam že načrte – šla bom ven iz Ljubljane, da si spočijem ušesa.)))))))

To bo, ja, saj res, imaš prav ))))))))))))))

Noben ti ne brani. Pa dolg ostan zunaj Ljubljane.

Veš, meni pa predstavlja tisto glasno klepetanje resen problem, ker bi tisto uro lahko marsikaj prebrala ali pa se vsaj malo naspala, tako me pa razživcirajo do konca. Pa še nalašč opravljajo tako da nas veliko ve za katere osebe gre. Pa prestavit v drug kupe ob štirih popoldan se je skoraj nemogoče.

Če ti tako rečeš bom pa res ostala ))))))))))))
In, zakaj se jeziš??

odlična ideja! upam da sama, da se še drugi spočijejo od TEBEEEEEEEEEEEEEEEE

Aha………petek 13. že deluje…….
:))

.................................. Vedno je lahko bolje!

)))))))))))))))))))))))

VERJETNO BI BILA TUDI TI RADA GLASNA PA SE NIMAŠ S KOM POGOVARJAT

Vse ženske so /smo/ včasih glasne. Mislim, da tukaj ni potrebno specificirat od kod so.

Točno tako.

.................................. Vedno je lahko bolje!

New Report

Close