Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Subway Shamans – Clinical Conception

Subway Shamans – Clinical Conception

Zdravniki so bogovi v belem.

🙂

Slika je fikcija. Tudi zvok je fikcija. V zvoku so lahko skrita subliminalna sporočila.

V centru vašega srca nahaja se neskončno majhna zvezdica.

Radio, televizija, časopisi, revije, reklame, knjige…
To so enostranski mediji, ki jim verjamete, lahko tudi ne. Vi ste samo v vlogi opazovalca. Ne morete nič spreminjati.
Tudi YouTube je enostranski medij. Vi lahko gledate in poslušate.
Na forumu se med sabo lahko pogovarjamo samo preko teksta.
Naše besede imajo več kot magično moč, zato jih uporabljamo…

https://www.youtube.com/watch?v=1aIrpeT4FG4&ab_channel=Charts_Lyrics_Karaoke

Lahko noč vsem šamankam in šamanom. Krasni ste. Vsekakor bomo naš vrhunski trening nadaljevali.
Z vami sem. 🙂

Dobro jutro, neznanec oziroma neznanka.

[attachment=0]IMG_20200929_085149.jpg[/attachment]

drug drugega programiramo

Na fotografiji je pet predmetov. V sredini je star dinamični zvočnik. Tak zvočnik lahko deluje tudi kot mikrofon.

[attachment=0]IMG_20200929_092136.jpg[/attachment]

drug drugega programiramo

Kakor vidite je to nek star avtomobilski zvočnik.

Neki neznanki je nek neznanec neskončno všeč.

Lana Del Rey je neskončno mlajša od mene.

🙂

Čas je za odhod v deželo pravljic Ninanana. Namesto mene bo kdo drug operiral na forumu. Forum je več kot vrhunski in na njem se zbira svetovna inteligenca. Kdorkoli ste, vedno sem z vami. 🙂
Lahko noč 🙂

Vrhunski šamanizem – vračarstvo ni jebiveterstvo. To je več kot smrtno peklensko resna stvar.

Se vam opravičujem, najprej vam moram zaželeti dobro jutro, dober dan. 🙂

Vrhunski šaman je lahko kjerkoli. Mi ga ne vidimo.

V tej temi sem izpostavil osebo z imenom Lana Del Rey. Ona ni anonimna, niti sam nisem anonimen. Učimo se.

🙂

[img]https://static.billboard.com/files/media/Lana-Del-Rey-press-photo-cr-Nicole-Nodland-billboard-1548-1024×677.jpg[/img]

Princeska z Venere se na neviden način skriva v vsaki ženski. Ona je Venerjanka, več kot vrhunska in fantastična. V prostoru kjer se nahajam ni navzoča. Z njo imam neviden kontakt.

🙂

New Report

Close