Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kaj – kam za prvo obletnico poroke?

kaj – kam za prvo obletnico poroke?

Kako ste ve obeležile svojo prvo obletnico? Kaj ste podarile, oziroma dobile v dar od svojih izbrancev?

hvala za ideje

A res sama nimaš nobene ideje glede svojega partnerja? Dobro, da si prišla do prve obletnice…

Midva nič.

Pri meni ni bilo težko izbrati destinacije, saj mi je nekoooč v pogovoru omenil, da bi šel v Benetke. In tako sem vplačala. Zbudila sem ga eno uro pred odhodom, mu prej nisem nič povedala. Ker svojega moža poznam, sem vedela, da bo odreagiral pozitivno in tako se je tudi zgodilo. Je bil full navdušen, presenečen,..Jaz pa ponosna nase, da nisem sčvekala kot ponavadi,….

Vsako leto grem v cvetličarno in nabavim en konkreten šopek rož za na mizo.

Tebe bolj zanimajo izkušnje, ali iščeš predloge zate?

Ti poznaš svojega moža najbolje: veš, če rad hodi v hribe, če ima rad morje, če si rad ogleduje muzeje in mesta, če je za umetnost, če ima rad gledališke predstave.

Lahko gresta kam za vikend: najameš apartma na kakšnem kmečkem turizmu, ali sobo v kakšnem hotelu, kjer imaš privat jacuzzi, kakšno masažo si lahko privoščita. Če ima rad gore, pojdita planinarit, prespita v koči… Lahko gresta na Dunaj za vikend, v Benetke, kot je že ena predlagala, lahko gresta v Rim, v Firence, v Verono. Ali do Splita…

Drugače uporabi iskalnik. O tem se je že ogromno pisalo. Punce so tudi dale predloge, v kateri hotel iti za vikend.

Prilezla do polnoletnosti in si nisva za v ta namen nikoli nič konkretnega kupila. Sva šla pa vsako leto na ful luksuzno večerjo.

New Report

Close