Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek steklo namesto ploščic

steklo namesto ploščic

kakšne izkušnje imate tisti, ki imate v kuhinji na steni steklo namesto ploščic? Pa tisti, ki nimate – ali bi imeli?

Močno odsvetujem.
Steklo je primerno za kuhinje v katerih se zelo malo, ali nič ne kuha. Na steklu se vsaka packa izredno pozna, za paro bo na steklu ostal madež. Če boš želela imeti čisto, boš čistila vsak dan.
Za v kuhinjo se dobijo izredno hvaležne ploščice, na katerih se umazanija skoraj ne opazi. Za čiščenje je pa običajno dovolj že vlažna krpa.
Res pa je trenutno, steklo na kuhinjskih stenah zelo moderno.

Jaz nimam, bi pa imela in v novi kuhinji bom sigurno imela.

lp

Mi ga bomo imeli v novi kuhinji. Meni je zelo všeč.

Jaz ga imam, sva ga zmontirala v lastni režiji, sama dva pobarvala s stensko barvo zadaj, da se ne vidi svinarija, čeprav nima dostopa, pa lepše se vidi barva, steleks gor in je čisto…….pa kuhamo veliko in se nič ne pozna,…….it priporočam

mi smo imeli in po pol leta zamenjali za kerrock.
Razlika v ceni je očitna, v kvaliteti pa tudi:)

Vseeno pa bi se v tem cenovnem rangu vedno prej odločila za steklo kot za ploščice.

Moja mama ima sedaj na novo steklo na steni. Smo kar nekaj časa rabili, da smo jo prepričali, sedaj ja pa v iber zadovoljna. Svinjarije se ne pozna tako kot ena piše, če že od pare kaj ostane pa zelo elegantno spucas samo z gobica vileda ali pa pošpricaš s čistilon za steklo.
Kar se pa kerocka tiče, ga imam v čajni kuhinji v pisarni. Za bruhat, najraje bi ga že včeraj zamenjala. Torej, če kupuješ kerock daj namesto njega granit.

Imam in sem ful zadovoljna! Mi je zelo všeč in mi ni problem čistit vsak dan! Pravzaprav imam po hiši zelo dosti stekla in ogledal in če bi se še enkrat odločala, bi naredila isto. Čiščenje mi nikoli ni predstavljalo problema…še z večjim veseljem čistim tisto, kar mi je všeč!

Ne vem, jaz prisegam na dobre stare ploščice, tak domač videz dajo moji kuhinji. Mi je toplo pri srcu ob pogledu nanje 😉 Meni steklo v kuhinji žal ni všeč. Verjamem pa, da je praktično.

nimamo stekla pač pa panel v enaki barvi kot so ostali elementi

ploščice mi niti pod razno niso všeč, razen pri kuhinji v kmečkem stilu

Kerrock za bruhat ? Ne vem kakšnega imaš v pisarni. Mogoče obstajajo kakšni ponaredki oziroma različni cenovni razredi. Midva sva ga naročila pri novi kuhinji. Je hudo dober, vsaj meni… no saj košta kot 1/2 kuhinje. Pa krasno se vzdržuje.

Jaz imam čisto pravi kerock že 10 let in je modre barve. Čisti se zelo slabo tako, da preveri. Ti nič ne pomaga, če stane veliko.

New Report

Close