steklo namesto ploščic
Močno odsvetujem.
Steklo je primerno za kuhinje v katerih se zelo malo, ali nič ne kuha. Na steklu se vsaka packa izredno pozna, za paro bo na steklu ostal madež. Če boš želela imeti čisto, boš čistila vsak dan.
Za v kuhinjo se dobijo izredno hvaležne ploščice, na katerih se umazanija skoraj ne opazi. Za čiščenje je pa običajno dovolj že vlažna krpa.
Res pa je trenutno, steklo na kuhinjskih stenah zelo moderno.
Moja mama ima sedaj na novo steklo na steni. Smo kar nekaj časa rabili, da smo jo prepričali, sedaj ja pa v iber zadovoljna. Svinjarije se ne pozna tako kot ena piše, če že od pare kaj ostane pa zelo elegantno spucas samo z gobica vileda ali pa pošpricaš s čistilon za steklo.
Kar se pa kerocka tiče, ga imam v čajni kuhinji v pisarni. Za bruhat, najraje bi ga že včeraj zamenjala. Torej, če kupuješ kerock daj namesto njega granit.