Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek BB kaj novega

BB kaj novega

Kaj mislite,kdo bo šel danes ven?
Kakšni so trenutni rezultati,mislim v procentih?
Sem veliko zamudil,ker sem imel izpad na celi črti?
Hvala za info.

24ur.com >>> BB in tam so vsi odgovori

Meni je šele danes potegnilo, da za tistimi stenami stojijo kamermani )). Ne vem zakaj sem si predstavljala da so tam samo kamere. Se pravi da tip, ki stoji za kamero odlča s katerega kota in kako blizu si bomo lahko ogledali hpacupanje R&J…..
Ne vem koga bi danes izločila, Miha je pravzaprav najmanj opazen, Robi kljub obupni mimiki pskrbi vsaj za malo dogajanja in zanimive reakcije drugih, Sonja bi bila pogrešljiva, pa bi vseeno raje da izpade dečko, da ne bodo tako prevladovali.

a kdo ve kaj točno sta se malo prej cca pred 30 min pogovarjala J&R v sobi.Nekaj sta se baje tudi menila da če R ostane nebosta več skup spala,niti v isti postelji ne.Kaj sta pa pred tem govorila?
Napište če veste zakaj se je šlo.

čau-bau

Dala sta si konec. No, Jasmina ga je robiju, tudi v primeru, če preživi nominacije. Klamfala je v svojem stilu brez repa in glave, malo tudi norela, razumela je pa nisem kaj dosti. Robi jo je mirno poslušal in prenašal, povedal ji je sem in tja kako malenkost, recimo to, da se je pričela drugače obnašati do njega in je začutil, da nekaj ni ok….Jasmina je bila na čase tako tečna, da je nisem mogla poslušat in sem raje utišala zvočnike.
Vsa čast Robiju, da ni popenil.

A se samo meni zdi, da so se vsi zarotili proti Suzani?

Suzana je ena kura, ki se niti posloviti ni prišla hinavka. zelo grdo

Ok, saj ne da zagovarjam Suzano, ampak meni bi se bolj hinavsko zdelo, če bi se prišla poslovit od Robija.

lp pini

Se podpišem po tejcino pisanje. Sicer meni tudi Robi ni bil preveč všeč in sem pričakovala, da bo v tem tednu izpadel. Ampak reakcija oz. nereakcija Suzane in Tine na njegov odhod mi je, milo rečeno, bedna. In, če sem prav videla mu niti Nina ni dala možnosti, da se poslovi še zadnjič preko ekrana.

Je bila pa sicer tokratna oddaja kar zanimiva, sploh gospa in gospod s t.i. svobodno zvezo in vse njuno nakladanje okoli tega (mislim, ta “mož” je pa res en _____, kar nekaj), Jessie dam desetko za njen komentar v zvezi z njima. Zanimiv je bil tudi komentar Jasmininega očeta, čeprav sem dobila občutek, da svojo hči na nek način izkorišča tudi za lastno boljšo prepoznavnost od katere bo imel mnogo več kot kadarkoli prej. Se globoko opravičujem, ampak ne bi me presenetilo, če bi se izkazalo, da je Jasminin šef kar njen lastni očka.

Še hitra ocena (samo moja, seveda) ostalih:
Miha – kljub polomu na začetku bo najbrž še daleč prišel.
Alen – dovolj neškodljiv in hkrati uslužen sostanovalcem, da je čisto mogoče, da bi prišel vsaj do predfinala, če ne še dlje
Andrej – sostanovalci ga bodo začeli nominirati proti koncu, ko jih bo ostalo le še nekaj, s podobnimi razlogi kot je Suzana nominirala Sonjo (pravega razloga – da se jim zdi vedno bolj očiten kandidat za zmago in jih s tem ogroža, seveda ne bo navedel nihče)
Pero – bo letel ven po hitrem postopku (ne zna in ne zmore se pretvarjat), škoda. Znal bi biti še zanimiv. Mi pa njegov videz in tudi kaka kretnja ali obnašanje zelo asociira na Jerneja iz Bara.
Stane – neškodljiv, poslušen fante. Zna biti, da bo prilezel precej visoko, v to, da bi pokasiral 75.000€ pa kljub temu dvomim.
Tjaša – ala Miha, s tem, da si je dodatno zvišala rating z uporom mamici. Zmagati ne more, ker se je Suzana tako zasrala folku, ki, mimogrede zelo dobro ve, da imata z materjo povsem enak motiv (Suzana bi tudi hčerko prodala za tisti denar), da že samo zaradi tega Tjaši ne bi omogočili zmage.
Suzana – no comment. Itak bo letela s svetobno hitrostjo že s prvo nominacijo. Ma, na srečo, če ne bi jebala Tjašo in Perota do nezavesti. Hvala BB za tole avtomatsko nominacijo!
Sonja – meni vedno bolj všečna, stanovalcem pa najbrž dosti manj. Najbrž bo prav kmalu spet nominirana.
Tina – je po mojem jokala bolj zato, ker je pričakovala, da jo bo obiskal njen fant, ali pa zaradi tega, ker ve kako te lahko (z)jebejo za hrbtom, če prideš malo kasneje. Ima prakso v tem. In, jah, jaz bi se tudi spraševala, kaj se bo zgodilo pri “nas doma” v času, ko ne bom prisotna.
Jasmina – še dušo bi prodala, da bi najdlje ostala…

Lahko noč

Še hitra ocena (samo moja, seveda) ostalih:
Miha – kljub polomu na začetku bo najbrž še daleč prišel.
Alen – dovolj neškodljiv in hkrati uslužen sostanovalcem, da je čisto mogoče, da bi prišel vsaj do predfinala, če ne še dlje
Andrej – sostanovalci ga bodo začeli nominirati proti koncu, ko jih bo ostalo le še nekaj, s podobnimi razlogi kot je Suzana nominirala Sonjo (pravega razloga – da se jim zdi vedno bolj očiten kandidat za zmago in jih s tem ogroža, seveda ne bo navedel nihče)
//Pero – bo letel ven po hitrem postopku (ne zna in ne zmore se pretvarjat), škoda. Znal bi biti še zanimiv. Mi pa njegov videz in tudi kaka kretnja ali obnašanje zelo asociira na Jerneja iz Bara.//

Tale mali je tako nesramen, aroganten, nikakav, brez karakterja…niti malo ni zanimiv, mali južnjaček pač…balkanec, ni kaj.

//Stane – neškodljiv, poslušen fante. Zna biti, da bo prilezel precej visoko, v to, da bi pokasiral 75.000€ pa kljub temu dvomim.//

No, jaz pa ne, zaenkrat deluje precej diplomatsko. Ni slab fant.

//Tjaša – ala Miha, s tem, da si je dodatno zvišala rating z uporom mamici. Zmagati ne more, ker se je Suzana tako zasrala folku, ki, mimogrede zelo dobro ve, da imata z materjo povsem enak motiv (Suzana bi tudi hčerko prodala za tisti denar), da že samo zaradi tega Tjaši ne bi omogočili zmage.//

Mislim…Suzana se ni nič zasrala folku, se nima za kaj! Je načelna, moralna, samozavestna ženska, ki edina ve zakaj je v tem šovu. Tole pritlehno natolcevanje o tem, da bi prodala svojo hčero za…. je pa nizkotno točno toliko, kolikor je nizkotna in privoščljiva avtorica tega zapisa.

//Suzana – no comment. Itak bo letela s svetobno hitrostjo že s prvo nominacijo. Ma, na srečo, če ne bi jebala Tjašo in Perota do nezavesti. Hvala BB za tole avtomatsko nominacijo!//

Kdo koga “jebe” je tu vprašanje, vsekakor ne Suzana Perota, ampak on samega sebe, če kdo, bo on letel ven, prvič, ker ne opravlja svojega skritega poslanstva, kot drugo, je izgubil svojega Velikega vodjo, včeraj z izglasovanjem. Tole z Suzanino nominacijo je pa itak too much, vsi primorci notri govorijo sem in tja italijansko…tako da…sramota za A Kanal.

//Sonja – meni vedno bolj všečna, stanovalcem pa najbrž dosti manj. Najbrž bo prav kmalu spet nominirana.//

No, ravno Sonja je ta, ki daleč največje zdrahe povzroča v BB-ju. Še dva dni nazaj je razlagala tako Suzani in Tini, kako jo je Robi (pazi to, kasneje je postal njen favourites) 2x zagrabil za roko in jo malo da ne poškodoval….Dvolična baraba je tale Sonja. Najhujša hinavka od vseh.

//Tina – je po mojem jokala bolj zato, ker je pričakovala, da jo bo obiskal njen fant, ali pa zaradi tega, ker ve kako te lahko (z)jebejo za hrbtom, če prideš malo kasneje. Ima prakso v tem. In, jah, jaz bi se tudi spraševala, kaj se bo zgodilo pri “nas doma” v času, ko ne bom prisotna.//

In četudi punca igra, vsaka ji čast! Dobra je. Poleg Suzane ena izmed boljših.

//Jasmina – še dušo bi prodala, da bi najdlje ostala…//

No, s tem se pa strinjam. Najhuje je to, da je njen lastni oče v oddaji v živo rekel; ” Očitno ima že katerega drugega ogledanega”.
SRAMOTA! Pa kaj stari hči naokoli prodaja ali kaj? Tole je pa višek.

Ti pa očitno nisi na tekočem z dogajanjem v BB :-))
Suzana je moralna ženska??? Če je zate moralno to, da je seksala pri 13 – ih, pa da ljudi pošilja v pizde materne in podobne zadeve (to, kar je očitala Robertu, počne sama), pa da Tjašo (v drugem jeziku) nadira, da mora igrati vlogo, … ja, potem je res zelo moralna 🙂
Ja, je samozavestna, a je tudi zelo nizkotna in hinavska oseba. Da ne omenjam kako je ves čas zoprna in tečna, vse mora biti po njeno, …
Sprva mi je bila všeč, sedaj mi je pa ena izmed najbolj zoprnih oseb v BB in upam, da čimprej leti ven. In glede na mnenje večine, tudi bo letela.
Nominirana je pa povsem upravičeno, saj ima BB pravila, ki določajo, da lahko stanovalci govorijo izključno slovenski jezik.

Sonja je pa edina ženska v BB, ki ima v glavi vse pošlihtano. In kaj potem, če je spremenila mnenje o Robertu? Ljudje ves čas spreminjajo mnenja, tako kot ga spreminjamo mi, gledalci. Ker sčasoma opaziš kaj, kar prej nisi, …

Jasmina je pa itak zrela za psihiatra. Razen, če igra, da se ji vsake toliko strga?
Njen oče je pa le odgovoril na Ninino vprašanje in res ne vem, zakaj bi bilo to sramotno zanj, če pove, da ima ogledanega nekoga drugega?? Ni on tisti, ki odgovarja za njena dejanja, se ti ne zdi? Punca je polnoletna.

Alen je faca, se mu narežim, je pa tudi hinavski. Po eni strani leze Sonji pod majico, ko je pa ni zraven, jo pa ogovarja. Očitno ji zameri, ker se ni pripravljena spariti z njim :-)))

Tjaša je tudi meni simpatična, na srečo ni nič po svoji mami.

Pero mi je zaenkrat vredu, Miha tudi, Tina preveč pametuje in opravlja in zaenkrat navijam za Andreja in Staneta 🙂

Men je ful smešno, ker se zdaj obešate na dejstvo, da je Suzana priznala, da se ji gre za 75.000 EUR. A mislte, da drugi so pa pršli na uro gledat?? Hahahahaha :)))))))))))) VSAK od njih je gledu tud na tist keš, ko se je prjavu, nč bat ;))))))))))))))

Suzana je glupa ko noč.

Če bi bila res tako pametna, za kakšno se ima, bi ji hitro kliknilo, da iata Pero in Tjaša skrivno nalogo in bi jima pri tem pomagala,ter glumila veselo taščo, ki ima rada novopečeenga zeta.ne pa da Tjašo sprašuje, ali ima mogoče nalogo, ter jo tako spravlja v zadrego.

Glupa ko noč, brez stila, brez razloga žaljiva dovseh..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

No, Suzanina priljubljenost je trenutno bolj pri podnu.Očitno se taktika vsevedne zajedljive gospodinje ne obnese najbolje.

Se strinjam..Miha, Andrej..tu vidim glavne favorite..Alen je mogoče malo prevelik dvorni norček, Stane pa vseeno remaloopazen.

Glasujejo itak v glavnem ženske, tako da ženske kandidatke nimajo šans po moje.Razen, če bi bila katera tako lušna,pravzaprav izrazita lepotica, da bi moške prepričala k glasovanju, ampak jaz take rakete tu not ne vidim.

Suzana je res glupa ko noč če slučajno misli da ne bo v soboto letela iz BB. Je pa edina v tej klapi, ki zna kaj naredit, tako da ne verjamem da od trinajstega leta samo seksa tam na obali.

Kaj pa zna naredit?? Kuhanje ni nobena umetnost. Kruha pa ni nikoli pekla, niti ga ne zna. Stanetu je ratal v prvo, pa še seksal bi lahko vmes :)))

Kuhinja res ni kakšna posebna umetnost, pa vendarle mislim da bi zaradi odhodu Suzane bil zmagovalec BB precej lažji, če bi jim ukinili konzerve. Mislim da kaj več od kave ne bi znale skuhati vse tiste punčare skupaj.

Suzana ne kuha več in so se čisto dobro znašli brez nje.

Še nihče ni umrl od lakote, ker ni znal kuhati…

Mik, samo nekaj- zakaj bi pa punčare morale znat kuhat, a fantom pa ni treba?

New Report

Close