Natuzzi-cene
Mi smo tam kupili pred 5 leti usnjen kavč, drag ko svina. Mož je namreč dobil fiksno idejo, da hoče imeti enkrat sedežno, kot se spodobi, da ne bomo vsakih par let nekaj menjavali in bo zmeraj videti grdo. Od začetka sem obilno godrnjala in preračunavala, koliko usnjenih torbic bi lahko imela za ta denar ( nimam niti ene, ker se mi zdijo ful predrage ). Zdaj sem pa tiho, ker je kavč še danes lep kot prvi dan, čeprav se vsak večer trije valjamo na njem. Mogoče pa res drži tisti angleški pregovor: Nisem tako bogat, da bi poceni kupoval.
Mi imamo mikrofibro in najbolj udobno sedežno, kar sem jih kdaj sprobala. Mikrofibra je prva liga po skoraj 6 letih in 2 otrocih. Udobje pa je zelo odvisno od modela – ti fensi šmensi nizki modeli so neudobni kot hudič. Če ti je udobje na 1. mestu, se meni mariskaj od njih zdi vredno nakupa.
Je pa res, da so podobne znamke – Namuzio itd, precej cenejše in podobno udobne. Če si iz LJ, poglej v bivšem Slovenijalesu na Dunajski, tam imajo eno od teh “kopij” in preveri.
Jaz sem ponosna lastnica natuzzijeve sedežne. Imamo pa dvosed in trosed iz usnja.
Sem bila zelo skeptična in so me dejansko komaj prepričali. Danes ne bi kupila nobene druge.
Izbereš si lahko praktično vse. Meni je posebej bilo všeč, da sem si lahko določila trdoto sedežne.
Smo pa počakali na popuste in je bila cena kar sprejemljiva v primerjavi z nekaterimi recimo v lesnini, ki bile podn napram tem.
Če se ne mudi počakajte na popuste.