Etap hotel – pomoč
Tiste, ki ste že bile z družino v Etap hotelu prosim za informacijo. Mi bi šli v Munchen in na spletni strani piše, da smejo v Nemčiji prenočevati v Etap hotelu največ dva odrasla in en otrok do 12 let. Mi pa smo dva odrasla in dva otroka. Pa me zanima ali bi lahko kljub temu vsi štirje prenočili tam? Ima kdo tako izkušnjo? Ali so na recepciji ful težili? Za vsako izkušnjo bom ful hvaležna.
Sobe v Etap hotelu so majhne, zelo, zelo majhne. Kopalnica je z tušem in wc školjko, za eno osebo.
Postelja je 140 cm v širino. Komaj za dva odrasla. Nad zakonsko posteljo je pograd, komaj za enega otroka.
Če se ne boste trije stiskali na zakonski postelji in posledično ne boste celo noč spali, vam svetujem da si najamete dve sobe, oz. si prenočišče poiščete v kakšnem Landgasthofu, gasthofu ali Gasthause.
Plačali boste cca. 60 € za sobo z zajtrkom za vse štiri, spali boste vsak na svoji postelji, da pa o udobni kopalnici sploh ne govorim.
Mene v Etapa v Nemčiji pri takšni ponudbi Gasthofov, Gasthausov in Landgasthausov nihče ne spravi več.
lepo se imjte
Evo za munchen vsa prenočišča
http://www.muenchen.de/Rathaus/tourist_office/57799/
sorry linka ne znam narediti aktivnega
Ko sem bila v Franciji, sem bila v hotelu, ki je sklop hotelov F1,
v Belgiji pa v hotelu, ki je v sklopu Etap hotelov, ki je malenkost boljši.
Oba hotela sta mi bila zelo vredu, samo v F1 so skupni tuši in WC-ji, v Etap hotelu imaš pa svoje.
Če bom še kdaj šla tiste konce, bom prav gotovo zbrala Etap hotel, ker so mi sobe zelo vredu razporejene … prostora sicer ni ne vem kaj, ampak je pa lepo. Če želiš, ti lahko po e-mailu pošljem slike.
Na recepciji vas ne bodo spustili skozi. Razen če pridete tako pozno, da ne bo nikogar več tam. In tudi sicer je za 4 res majhno – razen, seveda, če je mali še dojenček – oz. tam nekje do 2 leti, da res vedno spi pri vama. Če pa najameš 2 sobi, je pa seveda že čisto predrago. Tako da res poišči kakšne druge možnosti. Je pa v sklopu accor hotels tudi NOVOTEL – ta pa je namenjen za štiri osebe, je zelo nobel .