prikolica pavšal
Pojdi v kamp na hrvaško obalo, plačala boš polovico cene pavšala manj, kot pri nas, prikolico pa ti svetujem, da kupiš v Sloveniji in jo kasneje pelješ na Hrvaško. Tako smo storili mi in sedaj komaj čakam praznikov, da gremo uživat na mooorjeee.
Pavšal nas pride 1200 € v prelepem kampu.
Prikolica je zakon, ne menjam nikoli več za noben hotel, apartma ali tujino.
Uživajmo življenje!!!
Zdaj pa sem res povsem zmedena! Razlika pa taka, še enkrat dražje pri nas kot na Hrvaškem??? To pa je nekaj novega (zame seveda)! No, če sem odkrita, tale cena v Fiesi se mi zdi oderuška! Čeprav imam najraje našo obalo, če bi le bila malo cenejša… Čimveč podatkov bi si želela, mogoče se t udi pri nas najde kaj po solidni ceni?
Mi imamo pavšal v kampu blizu Pule, pavšal 1800 eur in zimovanje blizu kampa (ne v kampu) 100 eur. Ko boš izbirala, kam postaviti prikolico, se pozanimaj, za koga plačani pavšal velja. Kampi imajo to zelo različno urejeno: nekje plačaš pavšal in zraven napišeš, za katere osebe je plačan. Če pride v prikolico nekdo drug, plača vse po ceniku (kot da ni pavšala). Pri nas plačaš pavšal in ni važno, kdo je v prikolici (plača le še dnevno takso nekaj kun). Tudi mi uživamo v kampiranju in ne bi zamenjali prikolice za hotel pod nobenim pogojem. Sploh za otroke je kamp božanski.