Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pero, Sonja, Miha in Suzana

Pero, Sonja, Miha in Suzana

..so ljudje s hrbtenico v tem BB.Mislim, kot ljudje niti niso moja številka, ampak da imajo določen izrazit karakter in so močni…imajo.

Pa Robi je bil, zato pa so ga nagnali.Pravzaprav moja najljubša persona tam not, tako meni podoben (po značaju), da bolj ne bi mogel biti.Mater, ko da bi sebe gledal tam not.

Tina je ena glupa bjonda (se opravičujem pametnim bjondam) in itak nikoli nič ne šteka.

Alen,Andrej in Stane gredo po liniji najmanjšega odpora (vsem lezi v rit in bodi kao priden).

Tjaša ne more zaživet, ker je pod mamino komando.

Jasmina je otrok.

Tako jaz vidim situacijo, glede na to, karse da videt na kanalu A.Kartice nimam.:)

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Se podpišem pod tole. Bravo spider!:-)

Pero in Sonja sta res karakterja, Miha pa ne, je preveč priden 🙂 Robi je pa bil za razliko od Suzane vsaj iskren.

se strinjam…..

in zmagu bo tisti, ki bo najbolj v ozadju in hinavski (alen??)

No, ja, Miha mi ne deluje ravno z obilico hrbtenice… :))

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

a mi lahko eden razloži, kaj pomenijo številke, ki jih je Sonja pisala z rižem?
sem mal butasta, ampak mi ne potegne…
T.

Beri zgornjo temo. 🙂

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

SEm, pa mi nič bolj jasno.
😛
T.

kopirano

Avtor: darija
Datum: 16-04-07 12:13

Prej jih je bilo 9 proti enemu ( Robi), zdaj 8 proti dvema ( Sonja in Pero)

New Report

Close