Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Barbariga- plaža

Barbariga- plaža

Prosim, če mi kdo pove kakšna plaža je v Barbarigi, je primerna za otroke

Sanjsko je.

Ko sem bila se mala (tam nekje 3-4) leta smo s starši šli.
To je edi morje oz. dopust, ki se ga spomnim..
Tako je lepo 🙂

********************************************* We all know that cats rule the world!

A se hecaš?

se strinjam-plaža je grozna in mene Barbariga gotovo ne vidi več! Maja očitno si bla tam pred 25 leti…

25 še stara nisem… 🙂 je pa res da pred 20 leti 🙂

No kaj pa vem, men se je full vtisnilo v spomin kot lepo 🙂
Je pares, da sem bila otrok 🙂

********************************************* We all know that cats rule the world!

v katalogu piše, da je delno sklanata, delno prodnata, ali mi jo lahko malce opišeš, hvala

Plaža je za en d***. Pri trgovini so take velike skale, ki zelo drsijo. Samo čisto ob obali je fino za otročke, ker je sem pa tja malo peska (globina vode cca 15 cm), da lahko brodijo in se igrajo z lopatkami, če se glih kakšni upokojenci tja ne naguzijo. Na “taglavni plaži” so pa kamni, ki so tudi ful neugodni za v vodo. Skratka za male otroke nič prov fajn.

lp pini

Starši so v tisti betonski džungli kupili apartma in se ga potem tudi rešili. Nazadnje sem bila tam pred dobrimi 10 leti. Mi sploh ni bilo všeč. Naselje je bilo katastrofastično. Plaža skalnato kamenčkasta, v vodi pa polno ježov. Nevem, kako je sedaj, pa še res je, da Istre ne maram.

Plaža na FKK je super in tudi v stari Barbarigi. Morje je super čisto. Najslabša plača je plaža pri trgovini in tam je tudi največja gužva.

preverjeno…
letujemo tu že 3 leta…Plaža pa je zanič. Ob trgovini so grozne skale in tudi odrasli smo že padali, kaj šele otrok. Mi smo se hodili sončiti potem levo od trgovine, ki pa ni ravno blizu, da bi kar skalal v apartma in nazaj, kjer je večje ali manjše kamenje, tako da stežka najdeš prostor skupaj vsaj za 2 brisači, zato smo imeli s seboj napih.blazine… Tisto urejeno betonsko kopališče je pa na samem soncu, neurejeno s tuši, wc, umazanija je povsod…
Letovali smo zato, ker ima firma tam apartma in je bilo cenovno zelo ugodno, letos, ko pa imamo še dojenčka….nas Barbariga ne vidi več. Tudi nočno življenje je bedno, poleg dveh kafičev in zelo tečnih sladoledarjev nimaš kam, niti na daljše sprehode in tek v naravi..Všeč nam je bil le mir saj se od sosedov ni slišali nič( verjetno so bile sobice prazne)….Lepo je bilo tudi to ,da je večina Slovencev..Tudi apartma je bil urejen in čist,ampak prišli smo zaradi morja, obale,plavanja, sončenja.. Ni igral razen pendolinov, ni toboganov, otroških igrišč,dodatne ponudbe za otroke:)
Odvisno je kaj pričakujete za ceno, ki jo boste plačali..
lp

katja

Ogromno je sence, če želiš popoln mir, je tudi polno zalivov, kjer ni žive duše. Poskrbljeno je za nudiste. Za prav male otroke pa ni mivke, je pa veliko drevja, tako da si v miru v senčki.

Meni se zdi, kot da vsi vi ne govorite o isti Barbarigi.

FKK plaža je res fajn, samo naselje Barbariga pa precej obupno.

Barbariga je samo ena. Apart naselje, plaža pa res podn. Do stare Barbarige je pa kar daleč.
Nas tam pač ne bodo več videli.

V Stari Barbarigi je plaža super, pod naseljem (pri trgovini) pa se nikoli ne kopamo (oz. jaz sem se pred 25 leti, ko je bil tam še idiličen zalivček, ki pa so ga kasneje ob gradnji naselja, žal, uničili).
V Staro Barbarigo smo hodili še z dojenčki, kasneje pa z zelo majhnimi otroki in malčki, kopali so zalivčke, ipd.
LP!
Nina

Nina Pirnat, dr.med., spec.epid.

nam je sicer bilo všeč, vendar je dostop v vodo katastrofa – skoraj povsod skale – mi smo noter hodili z blazinami – smo se usedli na blazine in odčofotali bolj v morje

Edina dobra stvar Barbarige je blizina Fazanskega kampa, kjer je ok plaza. Meno Barbariga ni vsec.

Pred par urami iz Barbarige :)))

Idila … skoraj nič turistov, slaščičarna, pekarna odprti :)) Sladoledi še vedno božanski:), bambus v moji konobi tudi tak, kot vsa leta 🙂

Plaža pa….pod trgovino se ne kopam že več kot 15 let, na “novi” plaži mi je tudi prevelike gužva, stara Barbariga pri pomolu in pa naslednji zaliv sta prav prijetni tudi v višku sezone, če pa se vam da malo raziskovat, pa se še vedno najdejo zalivčki, kjer si lahko čisto sam 🙂

pojma nimate

New Report

Close