Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Družinski terapevt ali….??

Družinski terapevt ali….??

Lep pozdrav!

S partnerjem imava probleme s komunikacijo in odnosi.
Verjetno to izvira iz njegovega življenja pred nama in sama s svojim trudom žal ne dosežem željenega.
Razmišljam, da bi skupaj obiskala še lalšnega terapevta?
Posredi ni druga ženska/moški…pač le težave z izražanjem samega sebe ima in jaz sem občutno premalo, da bi se nekako odprl v celoti.

Zanima me če imate tudi same izkušnje kaj s tem ( terapevt ), kakšni so bili kaj rezultati in pa seveda če mi lahko kakšnega priporočite ( Ime, številka… )?

Zares si želim, da bi nama uspelo, saj imava otroke in tudi rada se imava, a meni žal le to ni dovolj. rada bi bolj polno, zdravo zvezo.

Lep pomladni dan vsem želim.

Branka

Iz katerega kraja pa si? Ali naj domnevamo, da si iz LJ in te usmerimo kar tja?

Ja, seveda, spustila sem pomemben podatek.
Ljubljana, seveda.

Pa morda še to:

kako naj se iz te točke, ko sem se že odločila za pomoč od zunaj lotim problema?
Kako začeti?

Ali naj mu morda kar rečem, da imam JAZ probleme in želim, da gre on z mano, da ga morda ne bi slučajno s tem še bolj zablokirala??

Hvala še enkrat.

Če sta mogoče verna ali če vsaj nimata verskih predsodkov so zelo uspešni v Frančiškanskem družinskem terapevtskem centru na Tromostovju.

Lahko se obrneš tudi na patra Bena Lavriha (jezuit). Nama z možem se zdi, da ima zelo “moderne” poglede na svet. Midva se zelo ujameva z njegovimi nasveti, mislimi itd. Sva pa v eni od skupin, ki jih vodi.
Svetujem ti, da mu najprej pišeš na mail: [email protected] in malo napišeš kako in kaj, nato pa boš videla kaj ti bo odgovoril.

Zelo podpiram idejo, samo ena reč me je zmotila – praviš, da si ti to želiš, kje pa je tu partner pa njegove želje okrog komunikacije?

Kolikor jaz moške poznam, jih s konjem ne zvlečeš k svetovalcu … Upam, da je tvoj drugačen! In ja, mogoče bi bila taktika “jaz imam težavo” še najboljša. Ker spet, kolikor jaz moške poznam, pa če moškemu rečeš, da šepajo v komunikaciji in da bi rabili strokovno pomoč, se bodo še bolj zaprli vase in adijo sodelovanje.

Kakrkoli, srečno!

Za frančiškanski družinski inštitut ni nujno, da si veren.
So pa res zelo dobri. Mimogrede, odprli so tudi posvetovalnico v Kamniku, morda bo tam manjša gneča…

Toncka

Kateri pravi moški pa se je že kdaj odprl? Po mojem bolj rabiš znanje o poznavanju moških ti in ne tvoj tip.

Oba bi si morala želeti sprememb, ne le ti. Po moje.

New Report

Close