Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kako ste preživeli……..

kako ste preživeli……..

Vroč in super poleten vikend? Mi smo včeraj kolesarili po Krasu in se v tem tudi zabavali.

Mi smo šli najprej v zavetišče,sprehodit nekaj revežev,ki so si tako želeli it malo na sonce,potem smo šli domov,po “opremo”-rolerje,za vse tri(za sina in naju),samo psička je bila brez:):)
Šli smo do Treh ribnikov,pa potem smo še naredili velik krog okoli Kamniške grabe.
Zraven smo imeli vodo,tako,da ni bilo sile.Ustavili smo se na enem izmed travnikov,kjer je bilo malo ljudi,da je lahko še naša Lora prišla na svoj račun(metanje in lovljenje žogice).
Nazaj grede smo se ustavili pri sladoledarju,potem pa domov.In je minila še ena lepa,sončna nedelja.

Bil je prelep izlet po Pohorju.

.................................. Vedno je lahko bolje!

Res je bilo lepo. Popoldanski čas smo preživeli na domačem igrišču v pravem igranju z otroci: šli smo se pepčka, pa skrivat, pa zemljo krast, pa malo smo na žaru pekli, malo smo se po dekci valjali in cetrali… Skratka prava lepa, družinska nedelja na sončku. Super..!!

Balkon sva prebarvala 🙂

********************************************* We all know that cats rule the world!

Tako lepo, pa tako žalosten nick imaš. why?

Naši trije fantje, + njihov prijatelj, pa midva z možem in psička Aika smo prehodili enih 10 km po kočevskih gozdovih (Koče – Jelenov studenec -Kočevje),

mulčki so uživali (še triletnik je prehodil dober kos poti),
medvedov nismo srečali, pač pa jamarje v Ledeni jami, videli led v njej, pa en lep studenček v pravljični dolinici…

Zadnji par km so fantje skorajda pretekli, pica pri Luigiju je kar padla v želodčke, še klopa nismo našli nobenega, zvečer so pospali, kot ubiti..

skratka – super.

L

obe pesjanki in midva z možem smo šli na potep po naših okoliških hribih, sine je bil čez vikend na razvajanju pri babici, včeraj popoldne pa so mulci igrali nogomet, mož je bil dežuren, jaz sem barvala vrata …

skratka, malo delovno, malo aktivno, vsekakor pa prijetno.

:)))) podobno tudi mi, samo da smo pešačili proti tunjicam (čez gozd), ustavimo se še pri eni luštkani lovski opazovalnici, kjer otroci malo posedejo, popijejo sok, naša psička pa veselo čofota po potočku.Ko smo prišli nazaj domov, smo imeli otvoritveni piknik te sezone:))).

v soboto smo bili povabljeni na piknik in preživeli lepo, zabavno popoldne s prijatelji – s katerimi se seveda premalokrat vidimo!

včeraj sva se lotila čiščenja terase…. huh, kar dober trening. sploh v vročem dopoldanskem soncu, ki se upre nanjo. in ja, mularija je bila v hribih z dedijem. eni prijetno, eni koristno 🙂

Ma je prav luštno,na našem štajerskem koncu,ne:):)
Mmmm piknik,ja se že veselimo,če ne prej tradicionalno ga imamo za prvi maj.:)

Krasno turno smučanje.

Nina Pirnat, dr.med., spec.epid.

spala spala in še enkrat spala… do dveh, treh, v soboto celo do petih popoldne…
pač, pasalo mi je :)))

New Report

Close