počitnice v grčiji
Letos imamo v mislih, da bi šli v Grčijo za teden dni. Imamo štiri otroke stare od 12 do 4 leta. Z možem si to zelo želiva. Potovali bi z letalom in z agencijo. Prosim za vaše izkušnje in mnenja. Ali je že kdo potoval s tremi ali štirimi otroki? Kdaj je najprimernejši termin za Grčijo? Kateri otok najbolj priporočate?
Že vnaprej hvala. Hrvaška se nam je malo zamerila in bi radi poskusili kje drugje.
Mogoče ste malo pozni. Mi smo rezervirali februarja, pa smo že morali delat kompromise. Najbolje, da se odpraviš na kakšno TA, poveš svoje želje, ti povejo, kaj je še na voljo, se potem o izbiri prepričaš na kakšnem forumu oziroma streneh s hotelskimi kritikami (holidaycheck.com, tripadvisor.com) in to bo to.
Po moje ste tudi že malo pozni. Edino, če boste rezervirali za oktober… Jaz sem tudi že februarja rezervila za 2 odrasli os. + 3 otroci, pa je bilo še zelo malo prostega, ker veliko hotelov družinskih sob sploh nima (to pomenu hodo visoka cena) ali pa jih je malo in so takoj zasedene. V Grčiji pa je itak malo družinskih sob.
A niso družinske sobe še dražje od navadnih. Npr. če rezerviraš dve dvoposteljni navadni sobi (z dodatnima ležiščema) ti pride ceneje kot družinska soba. Sem gledala na ceniku. Po osebi je dvoposteljna soba npr. 510 e, družinska pa 630 e. Ali to ne pomeni, da potem, če gresta dva odrasla in trije otroci pač plačaš x 5 (s popusti za otroke, seveda)?