Zgodbica mojega sina
Zapisujem si zgodbice, dogodivscine in domislice svojega sina. Eno bi delila z vami.
Moj dragi ***. Ponosna sem nate. Si bolj moder kot tvoja mati. Vceraj ste se igrali na igriscu, ti, yyyy in zzzz. Nekaj ste se zravsali in ti si prijokal do mene. Baje sta te tepla in fanta sta to tudi priznala. Ti si bil zalosten, ona pa tudi ne prevec vesela in razigrana. Potem si se odlocil:”Mami jaz se bom opravicil yyyyy, on pa meni, in bo vse v redu.” “Pa se moras ti za kaj opraviciti?” “Po nesreci sem ga udaril prvi” “Potem pa le pojdi.” *** rece oprosti, yyyy njemu. In potem ste se krasno igrali naprej in imeli cudovito popoldne. Tvoja mama tega ne bi naredila tako. Bila bi zamerljiva in slabe volje in bi kuhala mulo. Si bolj zrel kot ona.
Zvecer sem ti rekla;”*** vcasih pa si res lepo vzgojen.” “Hvala, da si mi to povedala, mami.” In ti moj mulc nimas niti 6 let…..No odrasel pa se vedno nisi. Cez nekaj minut si se s skuto pomazal po obrazu in rekel:”Lej mami, brijem se!”
Ej, ja, lepo… Jaz sem tudi začela pisati takšne prigode, ki pridejo do in iz srca… Pa se je velikokrat za zamisliti… Hvala, ker si to delila z nami. :)) Zdaj pa le skrij skuto, hehehe. :))
LP