Legoland-spet
Na vas se obračam, ker sem lani dobila zelo koristne podatke za Gardeland in jih uspešno uporabila, tako da smo preživeli dva čudovita dneva v Gardelandu in okolici.
Tudi mi se med prazniki odpravljamo v Legoland. Dobila sem že ogromno informacij kam in kako. Me pa vseeno še nekaj zanima. Ali je že katera bila v katerem od hotelov in katerega mi svetujete. Ali se nam bolj splača za 2 ali 3 dni. V Legolandu bi preživeli le en dan, drug dan bi pa radi malce pohajkovali. Kam, sem že dobila dovolj idej, a vsaka nova je dobrodošla.
Aja, greva pa 2 odrasla in 2 predšolska otroka (2,5 in 5,5 let).
Ali moramo biti na kaj posebej pozorni?
Lep sončen dan še naprej.
Bili v hotelu Lobinger (15 minut vožnje), (letos gremo v Post (10 minut vožnje)), 2-krat spanje + 2 obiska. Rezervacija obakrat paketna preko spleta. Zadovoljni.
Legoland smo obiskali med popotovanjem po Evropi, prišli popoldne prvega dne, dvignili karte s hotelskim voucherjem v turističnem uradu Legolanda; drugi dan preživeli v parku od 10-21. ure, tretji dan preživeli v parku od 10.-17. ure in nato odpotovali dalje.
Draga Suska, a vas lahko prosim za informacije, ki jih že imate. Mi bi šli namreč ta vikend, pa še nismo prav dosti informirani. Ali je to bolj zabaviščni park, igralnica… ali se stvari odvijajo na prostem ali notri, je kaj važno vreme… se splača vzeti 2-dnevno karto, kako je s cenami za 1 ali 2 dneva, kaj se še splača pogledati v okolici… koliko ur/oz. km je do tja … Najlepša hvala za kakršnokoli inf.
večina atrakcij je zunaj, zato je res fajn, če je lepo vreme. Nekaj stvari pa je tudi v halah oz pokrito: 4D film, sestavljalnica lego kock, mini teater, tovarna lego kock, pokritih je tudi nekaj “vrtiljakov” oz. teh naprav. Na stolp se peljes v kabini npr. Pokrite so tudi restavracije.
ampak ni pa fajn, če dežuje, si ne znam predstavljati, da bi z dvema majhnima otrokoma in vsemi stvarmi nosila še dežne plašče ali dežnike…
in po možnosti šla še na razne železnice in čolne, ipd… to je vse zunaj.
lp