Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pomivalni stroj

Pomivalni stroj

Kateri vgradni pomivalni stroj mi priporočate? Tastari se mi je pokvaril in sem se odločila da zamenjam. Za nasvete se zahvaljujem.

Andreja

Jaz sem pol leta nazaj kupila Bosch integrirani model. Sem zelo zadovoljna.

Pred cca 4 meseci smo Candyja zamenjali za Boscha. Ni mi žal. Ga priporočam. Imam pa popolnoma vgradni pomivalni stroj – komandna plošča je na notranji strani pomivalnega stroja.

LP Maja

Lep pozdrav !

Takemu stroju se reče integrirani pomivalni stroj. No, potem imava enakega, ker mislim, da je integrirani Boschev samo eden.

Cool, sem hotla že prej napisat, pa se mi je daljšnica zdela boljša. Namreč, ko sem ga kupovala in potem kakšni kolegici omenila, da je stroj integriran, me je samo debelo gledala in potem sem pač pojasnjevala, je zgledalo, da se afnam.

LP Maja

Lep pozdrav !

:)))

Pozdravljeni!

Sem moderatorka na forumu Opremljamo stanovanje in sodelujem z internetno trgovino TON
Mnogim sem že svetovala glede optimalnih nakupov…
Lahko me pokličete na tel. številko: 041 442 160, pišete na naslov: [email protected] ali pa izpolnite zahtevek za ponudbo, tako da kliknete na spodnji naslov, vnesete podatke in na mail boste prejeli informativno ponudbo s ceno, sličico in vsemi pripadajočimi tehničnimi lastnostmi ter opisom posameznega aparata…

Ne pozabite opisati svojih podrobnejših želja, saj bo tako ponudba še bolj prilagojena vam.

Lep pozdrav,

Maja

********************************** <http://www.trgovina.over.net/b2c/index.php> [email protected] 041 442 160

New Report

Close