Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Shranjevanje nakita oz. bižuterije

Shranjevanje nakita oz. bižuterije

Zanima me kje shranjujete svoj nakit (bižuterijo), da imate pregled nad tem kaj imate, da je vse lepo shranjeno. Jaz imam tega kar precej, pa je nekaj v originalnih škatlah, pa nekaj v košarici v kopalnici in potem se mi ne da brskat kaj imam in sem ponavadi brez.
Hvala za nasvete.

Jaz imam vse v predalčku v kopanici – sem se navadila tako.
Majhne prstančke, špangice pa imam v škatlici..

********************************************* We all know that cats rule the world!

Tudi jaz sem že tuhtala kam čem dat te zadeve, da bodo vedno pri roki…. zdaj imam v mislih, da bi kar v kopalnici v omarici nabila dva žebljička in bi orglice, verižice obesila gor… prstančke imam pa tako v škatlici!

Prstane in take male stvari imam v eni lepi škatli, ki je temu namenjena. Take bolj dragocene stvari imam v originalnih škatlah, bižuterijo za okrog vratu pa imam obešeno na enem takem lepem obešalniku na steni. In tam imava s hčero ene deset kavljev in gor obešeno vse, kar je za okoli vratu. Na ta način je pregledno, pa zapleta se ne.

Tovrstnih zadev imam tako malo, da jih komot shranjujem v manjši tapecirani šatulji z nekaj razdelki.

New Report

Close