Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali obstaja mreža za čez prenosno posteljico / stajico?

Ali obstaja mreža za čez prenosno posteljico / stajico?

Zanima me, če se da kupiti mrežo za čez stajico, oz. prenosno posteljo – tako, ki bi jo dala čez zgornji del (otrok itak notri samo leži in se ne dviguje, da bi ga motila). Je to kdo kje že videl?

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Ja, za prenosno posteljico obstajajo za stajico pa ne vem.

lp

Ja, pred časom so imeli tudi v Intersparu. To bi morala tudi sicer dobiti v večjih trgovinah ali v trgovinah z otroško opremo.
Sicer pa lahko enostavno izdelaš tudi sama – kupiš til (tisto mrežasto blago za baletne kiklce), potem pa to preko posteljice enostavno pritrdiš z elastiko okrog in okrog ali pa narediš na princip jogi rjuhe, da natakneš čez posteljico (tako so narejene tudi “originalne” zaščite, ki jih kupiš).

OK, saj sem itak imela to rezervno varianto v glavi. Bom pa vseeno še pogledala v trgovini, me je mož na vsak način poskusil prepričati, da to ne obstaja, ker naj ne bi bilo primerno otroka zapirati “v škatlo”… :)) Ma, raje vidim, da je tudi gor mreža kot pa da jo užge kaka osa ali čebela.

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Jaz sem to videla na Hrvaškem v eni trgovini z otroško opremo, je bila pa to mreža proti insektom za prenosne posteljice.
Mislim, da je bila približno 50 kun.

lp

Sem kupila v Šparu, univerzalno velikost in je zelo prišla prav!

lp

zadnja varianta: navadne bele zavese, ki jih več ne rabiš

New Report

Close