Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek V Slo BB prihaja BRUCE

V Slo BB prihaja BRUCE

Ni švoh. LOL

Holi đizs….

Za Jagodo bo kot naročen..)))

Simpatičen dečko. Samo kaj, ko v naši hiši ni nobene dobre bejbe. No, Jagoda mu lahko en striptiz zapleše.

Houli mouli & houli đizs .. & mery…)))))

Kva zdej, te je začaral?:)))

nimam pojma za kaj gre pri tej izmenjavi … lahko pa komentiram, da bo končno vsaj en dečko dobro zgledal v slovenskem BB :))) pa čeprav sam en teden 🙂

Uštja!! :))))) Kaj pa če bi Tina kar do konca dol ostala, pa bi mi tega dečkota obdržali namest nje … :)))))))))))))))))

Sedaj pa moram pristaviti svoj lonček!! Ne spremljam nobenega slovenskega reality šova, ampak vedno pogledam sodelujoče. Tale tipo je pa sploh prvi, ki mi je kot akter v teh oddajah sploh všeč. Prvi in edini, vsi ostali so kar nekaj. Zaradi njega bi sedaj začela gledat BB, ampak ne živim več v Slo 🙂

V katerem jeziku se bodo pa pogovarjali: ANJ?

Probably-lol.

:)))))) Kako se bo Jagoda zagrebla :)))))))))))) Kot naročeno (zanjo) je šel Robi ven, prihaja pa nov jebač ;))))))))))))))

Jam jam 🙂

********************************************* We all know that cats rule the world!

ampak on je baje sveže zaljubljen v Wendy (sostanovalko na Filipinih) ;))

da ne ospiram nove teme … kaj je bilo tisto, ko je Sonja z makaroni pa rižem nele številke po postelji pisala??

teta Liza, saj ga lahko gledaš po netu:)))

Ja, kaj pomeni tisto 9=1 8=2, al kaj že????

hahaha kako posrečen jezik imajo filipinci, se kar režim, ko ga poslušam :))) Pa kako lepo so predstavili našo deželico, celo zastava je prava 🙂

:))

Ampak trenutno samo v vlogi Izabele, ki jo je dobila za dnevno nalogo.

:))

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

oh my god!

ma povejte kaj vam je pa tolk hudičev dobrga na tem tipu?
pa vse neki jamrate kolk je hud…
sploh ne štekam kaj vidte na njem in to vse po vrsti?

Zanimivo, meni pa aziati ne potegnejo (ni rasistična opazka, pač niso mi)

Ne mene štet v te tvoje “vse po vrsti”. Ker tipček ni moj tip. Ampak za Jagodo pa zihr bo :))))))))))))))))))))

lep simetričen obraz, polne ustnice, sexy pogled… da o mišicah sploh ne govorimo 😉

Vse, ki vam je ta tip všeč, povejte kaj je na njem moškega?
Očitno je, da še niste videle “pravega dedca”.

Bah, meni pa ni všeč… 🙁

tale jagoda bo vsa razštelana vn pršla.

New Report

Close