Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek prakticira kdo last minute variante?

prakticira kdo last minute variante?

Zanima me, če kdo hodi na dopust z last minute variantami?

S partnerjem nisva še nikoli poskusila tega, saj sva vedno rezervirala vnaprej. Letos pa je tako, da on do zadnjega ne bo vedel, kdaj si bo lahko vzel dopust in za koliko časa.

Rada bi slišala kakšne pozitivne izkušnje, pa negativne tudi. Predvsem na kaj moram biti pozorna, če bi mi lahko svetovali kakšno dobro agencijo, ter ali je kdo šel tako preko tuje agencije?

Najlepša hvala za pomoč.

LM variante sva se poslužila 2x. Prvič sva šla preko FTI-ja v Dominikansko republiko, drugič z Relaxom v Hammamet. Obakrat je bilo vse o.k. saj sva bila v hotelih, ki jih imajo omenjene ag. v redni ponudbi, le da po nižji ceni.
Moje mnejje je, da je LM čist o.k. le, da je ponudba hotelov mogoče nekoliko manjša kot prej, kakšem hotel izbrati pa moraš biti itak pozoren, neglede na to za katero varianto se odločiš.

Lep dan in prijeten dopust!

dopoldne na kavo skočila, v iliriki vplačala, opolnoči pa letela na kanarske. čudovito, apartman sanjski, samo pohvale….

Na dopust in potovanja sem VEDNO hodila na last minute varianto.
VEDNO je bilo vse odlično in še več.
Za destinacijo sem se VEDNO odločila tri dni pred dopustom, res pa je, da sem VEDNO potovala z znanimi in preverjenimi agencijami.

Sedaj smo kupili prikolico in ne bo več problema s tem.

Ma mi gremo last minute celo z majhnimi otroci in smo bili še vedno zadovoljni.

Preko agencij smo vedno šli LM variante in nikoli nismo bili razočarani. Res pa je, da nismo zahtevni potniki, da se je zgodilo in so nas o “prebukiranju” obvestili šele tik pred poletom, …

Hvala vsem za izkušnje, sedaj sem prav pomirjena 🙂

New Report

Close