Kaj mislite?
Kako si ga jaz? Inprovizacija, vedno ga je premalo, kakorkoli obrnem. Zjutraj imam pol urce zase, da spijem kavo in prečekiram maile in novice dneva na webu, če se otrok ne zbudi prehitro. Nato letiva v vrtec, jaz naprej v službo, oddelam svoje, okoli 16.45 jo poberem v vrtcu, greva kam na igrišče, trgovino, če je treba, kakšen obisk, zvečer sva doma, vmes skuham večerjo, odvisno od časa in stanja zalog v hladilniku, včasih skromno, včasih kaj bolj razkošnega, nato pa kopat, brat pravljice in spat. Tako sem jaz zorganizirana 😉
Hja, mož pride včasih okoli večerje, v večini primerov pa šele ko otrok že spi. Torej je vsa koordinacija otroka na meni.
Ostale stvari dela hišna pomočnica, ker jaz nimam časa niti volje.
Čez vikend uživamo, če ni treba delat za službo (to je recimo 2 x na mesec)
Zjutraj vstanem toliko prej, da si pripravim zvarek za pit, nato se stuširam, napravim in odidem v službo. S službe pridem okoli 17. ure. Potem je pa tako:
ponedeljek, četrtek: 18.30-19.30 – aerobika
torek: 19.00 – 20.15 – meditacija
sreda: rolanje ali branje knjig.
Sobota dopoldne je čas za pospravljanje, popoldne pa čas za rolanje ipd. Zvečer grem pa ven in uživam.
Petek in nedeljo imam prosto po Prešernu (glede na trenutne potrebe in želje).
Tak je moj povprečni teden na grobo. Si pa dopuščam odstopanja. Držim se, da je meditacija ob torkih, za aerobiko pa vem, da moram 2x na teden it in, če mi ne uspe v ponedeljek, grem v nedeljo ipd. Knjige pa tako ali tako rada berem in si vedno, ko imam čas, vzamem v roke kakšno knjigo.