Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ratalo nama je

ratalo nama je

Punce, jaz sem bila včeraj popoldne tako hepi, da sem mislila, da se mi bo zmešlo;))) .. jokala sem od sreče, debele solze so mi tekle, pa nama je ratalo po sedmih mesecih.. …danes me že malo grize- v smislu, da bo ja vse uredu?!?!
Naredila sem test, evo dve črtici, plusek… dojenčka bom imela!!!!!!!!!!!!!!!
Fant je prišel pozno iz službe. In ker bi mu rada povedala to na malo drugačen način, kakor; dojenčka bova dobila….punce dajte mi malo svetovat. Danes popoldne mu povem! V rezervi imam najin interni štos. Vem, da so bile nekoč knjige; Hura očka bom, pa da jih že dolgo ni več za dobit. A obstaja zdaj kaj podobnega? Hvala za kakršenkoli namig!!!
Tako sem vesela. Ste prve, kamor sem to napisala. Pa saj vem, da se sliši smotano, saj se niti ne poznamo. Ampak dostikrat tukaj dobim, kakšen dober nasvet, če se da kakšni pomagam, svetujem.
Všeč mi je tale MON… naj ostane kakršen je!
Sedaj se še večkrat beremo
ŽIVEL STARŠEVSKI ČVEK!!!!!!!!!!!!!

ČESTITAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!

********************************************* We all know that cats rule the world!

Čestitam, srečno

Iskrene čestitke obema.

Čestitam! Kaj pa če si kupiš majčko “prihajam decembra” in jo oblečeš, ko pride domov?

Čestitam!
Pa brez skrbi, ne se že takoj zdaj na začetku obremenjevat. Uživaj v nosečnosti!
Btw, jaz bi še enega!Otroci so zakon!
Lep pozdrav

Čestitke!!! Res … iz vsega srca! Glede tega kako mu povedat, pa … :))) … jaz sem mu povedala po telefonu … :)))))) … ker nisem mogla počakati, da pride domov. :)))))))))

Bugi, a čakaš drugega.

jaz sem kupila en par mini copatk, jih zavila, tipa povabila na pizzo, in mu to izročila kot darilo.

je odvil in mu neki cajta sploh ni bilo jasno, kaj želim sporočiti…ampak izpadlo je kul!

Lepo, da si vesela, ampak otroka naredit zna skoraj vsak.
Če bosta vzgojila dobrega in srečnega človeka, se bosta hvalila čez dvajset let.

No, mene je pa zbudila zjutri ko je šla scat, da me skoraj poškropila s tistim kozarčkom s paličko z dvema črticama…:)))))))))))))) ajoj spomini :))))))

*************************************************** Iščem urejeno damo z velikimi joški, napeto ritko in globokim grlom, ki bi bila veliko zdoma, zelo premožno in dobrega srca, ki zna odpuščati.

Se podpišem.

ČESTITKE, čESTITKE, ČESTITKE, ČESTITKE, BRAVO,BRAVO, BRAVO

UŽIVAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJTA

Za elain se pa ne sekiri.Uspe ponavadi tistim, ki se s tem najmanj hvalijo.

Kje so že tisti cajti, a? :)))))))

NE … tako je bilo pri prvem … :))) Pri ta drugem bom vseeno mal bolj pazila, kako mu povem … :))))))) … hahaha … ker še danes viha nos, ko se spomne na tisto … :))))))))))))))))))))))))))))))))

Iskrene čestitke in dobrodošla med nami nosečkami. Upam da se nam pridružiš tudi na sosednjem forumu :)).

LP

Iskrene čestitke! Želim ti lepo in zdravo nosečnost, pa seveda zdravega otročka – ali dva. :))

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Aaam, tale je bla pa neumestna. Spet brca v temo:((((
Žalostijo me tile tvoji posti, daj potrudi se malo bolj no:(((

Meni se ni zdelo, da bi se hvalila, samo tako vesela je, da mora to deliti – to je pa ja lepo, da kje vidiš koga, ki je vesel, ne samih zamorjenih fac, kajne?
To da se pa čestita, je pa pač navada, čeprav tudi meni malo nenavadna – čestita se menda za dosežke, sicer pa se reče – kaj??? Vesela sem zate?

Hepizaznoret, uživajata!!!

Čestitke, čestitke in še enkrat čestitke!
Za očkata pa mu lahko kupiš “cigaro” (čeprav recimo ne kadi) saj je to simbol moškosti (ki pride seveda z otročkom)!
Jaz sem mojemu v škatlico zavila male, male bele copatke :))))!

Ja to sm mislu :)))))
Čeprou se mi zdi ku undan, bo treba fantom kmalu stisnit kak “hojro” v žep za na žur :))))

*************************************************** Iščem urejeno damo z velikimi joški, napeto ritko in globokim grlom, ki bi bila veliko zdoma, zelo premožno in dobrega srca, ki zna odpuščati.

Tudi jaz tebe ne poznam, ampak ti iz srca čestitam!!!!! Veseli se, nič ne misli drugega!!!!!!Sicer pa sem mati 23 in 25-letnih otrok, pa se še vedno raznežim ob misli na dojenčka.

Elaine, brez potrebe pametuješ, če nimaš kaj dobrega povedati, je najbolje, da si tiho.Mislim, da se še nikoli nisem vtaknila v kakšen netakten odgovor, tu pa ne morem biti tiho.Najbrž si še premlada, da bi vedela, da vedno ni tako enostavno.

Joj, ko berem vse te lepe misli, mi grejo spet solze sreče na oči….pa v službi sem!
Hvala.

jaz ljudem čestitam tudi za rojstne dneve, praznike, novo leto… pa se mi ne zdi (vsej v večini primerov) da je nek dosežek da si doživel še eno leto…

iskrene čestitke… sm ti kar malo fovš:)))))

kako je dan takoj še bolj sončen… Kajne?

New Report

Close