ratalo nama je
Punce, jaz sem bila včeraj popoldne tako hepi, da sem mislila, da se mi bo zmešlo;))) .. jokala sem od sreče, debele solze so mi tekle, pa nama je ratalo po sedmih mesecih.. …danes me že malo grize- v smislu, da bo ja vse uredu?!?!
Naredila sem test, evo dve črtici, plusek… dojenčka bom imela!!!!!!!!!!!!!!!
Fant je prišel pozno iz službe. In ker bi mu rada povedala to na malo drugačen način, kakor; dojenčka bova dobila….punce dajte mi malo svetovat. Danes popoldne mu povem! V rezervi imam najin interni štos. Vem, da so bile nekoč knjige; Hura očka bom, pa da jih že dolgo ni več za dobit. A obstaja zdaj kaj podobnega? Hvala za kakršenkoli namig!!!
Tako sem vesela. Ste prve, kamor sem to napisala. Pa saj vem, da se sliši smotano, saj se niti ne poznamo. Ampak dostikrat tukaj dobim, kakšen dober nasvet, če se da kakšni pomagam, svetujem.
Všeč mi je tale MON… naj ostane kakršen je!
Sedaj se še večkrat beremo
ŽIVEL STARŠEVSKI ČVEK!!!!!!!!!!!!!
No, mene je pa zbudila zjutri ko je šla scat, da me skoraj poškropila s tistim kozarčkom s paličko z dvema črticama…:)))))))))))))) ajoj spomini :))))))
Iskrene čestitke! Želim ti lepo in zdravo nosečnost, pa seveda zdravega otročka – ali dva. :))
LP
Meni se ni zdelo, da bi se hvalila, samo tako vesela je, da mora to deliti – to je pa ja lepo, da kje vidiš koga, ki je vesel, ne samih zamorjenih fac, kajne?
To da se pa čestita, je pa pač navada, čeprav tudi meni malo nenavadna – čestita se menda za dosežke, sicer pa se reče – kaj??? Vesela sem zate?
Hepizaznoret, uživajata!!!
Ja to sm mislu :)))))
Čeprou se mi zdi ku undan, bo treba fantom kmalu stisnit kak “hojro” v žep za na žur :))))
Tudi jaz tebe ne poznam, ampak ti iz srca čestitam!!!!! Veseli se, nič ne misli drugega!!!!!!Sicer pa sem mati 23 in 25-letnih otrok, pa se še vedno raznežim ob misli na dojenčka.
Elaine, brez potrebe pametuješ, če nimaš kaj dobrega povedati, je najbolje, da si tiho.Mislim, da se še nikoli nisem vtaknila v kakšen netakten odgovor, tu pa ne morem biti tiho.Najbrž si še premlada, da bi vedela, da vedno ni tako enostavno.