vcerajsnja nesreca v kamniku-kdo?
ma ne, smotano mi je, ker mi ze cel dan misli uhajajo k 27letniku. in kr mal me stiska pri srcu. sem pa stara 23 let in sigurno poznam tudi onega drugega, zato me zanima. kako pa naj drugace vprasam, ce pri vseh porocilih o tej nesreci ne dajo niti kratic zraven? (ko sem imela jaz nesreco so skoraj cel roman o meni napisali) najbolje, da mu posljem sms in upam, da mi bo napisal da je vsluzbi?
hvala vseeno in lep dan!
lp
Jaz sem bila enkrat v podobni situaciji, a se je šlo za mojega brata. Vedela sem, da je bila huda nesreča in, da je bilo nekaj mrtvih, moj brat pa se je v tistem času tudi nahajal tam. Poklicala sem 113 in povedala ime in priimek ter vprašala, če je bil vpleten v prometno nesrečo. Na srečo ni bil.
Mislim pa, da to ni kršenje osebnih podatkov. Ne vem.
med novicami piše da je umrl tisti, ki ni povzročil nesreče, to je 27 letnik Povzročitelj pa je bil 23 letnik, ki ni zvozil ovinka in zašel čelno v 27. 23 letnika so hudo ranjenjega peljali v KC, toliko piše med novicami. Nič ni o kakšnih kraticah imen…, mogoče bo kaj pri dnevniku ncoj, glej in boš videla.