Mah, če ne zaradi drugega, že zaradi lepi prsi bi imela še kakšnega otročka…
Mah! Sem čist razočarana. Sem prejšnji teden nehala dojit. Sem imela vedno bolj majhne prsi…sedaj pa se mi zdi, da ni več nikjer ničesar. Po porodu pa so bile tako lepe…lepe…lepe…
Pa nisem bila prej nikoli zakompleksana zaradi tega. Samo k ne bi tega imela že na sebi :-))))))) Se počutim kot vila, ki je našla malino…in jo zgubila.
do zdaj so se mi zdele čudne tiste, ki so imele otroka zato, da jim eno leto ni bilo treba v službo, če so spraskale še bolniško, pa dve leti. no, zdaj vem še za en čuden razlog več.
si ti predstavljaš, da bi ti tvoja mama enkrat kar tako rekla, da te je imela pač “če ne zaradi drugega” ker ji je bilo npr. dolgčas?
pa imam najmanjši modrc, kar jih obstaja, da ne bo kake pomote.
Jaz sem ta drugega dojila nekaj več ko dve leti. Ko sem nehala, sem imela dve prazni vreči ! Po nekaj mesecih se je stanje malo izboljšalo, saj so se moje prsi malo napolnile z maščobo, ker sem se po prenehanju dojenja tudi malo zredila. No ja, nimam prsi za razstavo, je pa boljše kot takoj po prenehanju dojenja.
Da te malo potolažim.
LP
Drage moje ženske!
Bilo je vse skupaj bolj komično napisano in mišljeno.
Če katera misli, da sem se za otroke odločala zaradi prsi… je bila pa dobra ideja :-)))
Je blo pa luštno met tut kej tacga na sebi, k ponavad samo v reviji vidiš :-)))
Zgolj to 🙂
Fejst bodite z velikimi in malimi, trdnimi in visečimi…da ste le srečne in imate mal smisla za humor, pa bo še vse OK!