Ker se zanimam za nakup vas prosim za pomoč. Zanima me, kako se s tem sesalcem pomiva tla? Ali je potrebo res prej cel prostor poškropiti z vodo in čistilom in nato to vodo posesati ali kako? Hvala za pomoč.
Če je to kar mislim, potem se nič predhodno ne škropi. Na cevi za sesanjue tekočin je pritrjena tanka cevka za razpršitev. V poseben rezervar na sesalcu daš vodo in čistilo. potem špricaš in sesaš istočasno. Umazana voda se zbira v tisto veliko okroglo posodo, ki jo nato zliješ ven.
imas vse predstavljeno na kaseti, ampak jaz nisem nikoli pomivala tla, uporabljam le enkrat mesecno globinca za sesanje vsega, tudi jogijev…in to je vse, čistila okna sem le enkrat mi ni bilo okej in enkrat letno mokro presesam tepihe, kar je tudi okej..vse ostalo pa me ne zanima.
Možnost prijave tem in komentarjev je namenjena za primere hujših kršitev pogojev uporabe, sovražni govor, pozivanje k nasilju, objavljanje golote, in ne za prijavljanje komentarjev, s katerimi se ne strinjamo. Pred prijavo še enkrat dobro premislite, če je vsebina res primerna za prijavo.