Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A v Istri lovijo BB ?

A v Istri lovijo BB ?

Ej folk me zanima neki….
Mal se cincamo med tremi lokacijami kamr bi šli na off…use u Istri..k je tok lepa…ena varianta je Pelegrin pr Umagu, druga je Červar in treta Barbariga…moj bi šu u Červar, ne vem zakva že, jst pa ne vem…a kera ve kaka plaža je v Pelegrinu, pa kok je peščene kej ? Pa če je kej sence ?

Sej za Barbarigo bi tut bla ker ma Mercator v Puli baje full mega štacuno…pa k glih tele nalepke zbiram, pa neb rada prekinla…no ampak najbl me pa muč, k gremo kmal…v drugi polovici maja…kva bo s kartico za full dostop za BB ???
A mogoč kdo ve če bi v Barbarigi lohka lovil to ?? k full ne bi zamudila :((((
Pa hvala če kdo ve…

V Pelegrinu je ful sence, peščene plaže pa tam ni!

smo hodili v otroštvu pa je blo men ful lepo.

Če pa ne moreš pustit Mercatorja in BB-ja, pa ostani doma…

Če boš imela prenosnik s seboj in tam dostop do neta, boš seveda lahko spremljala BB, saj internet vendar ne pozna državnih meja.

Če boš šla pa na kak javni/tuj računalnik, boš pa samo na BB strani svoje geslo in ime vpisala in bo ravno tako delalo kot doma.

Po televiziji pa najbrž ne boš mogla gledat, ker mislim, da v Istri ne lovi Kanal A.

Najboljš da kr doma ostaneš.

Se hecaš, ane?

nikar hodit! si predstavljaš grozoto, če zamudiš par dni BB-ja.

Jaz bi tudi ostala doma, če bi imela kartico, da le ne bi kaj zamudila in vrgla denar stran. O groza, kaj ti je več BB ali dober dopust?????

Vzemi s seboj prenosni računalnik in ni ovir, pa še kakšen dober film si lahko ogledaš na DVD-jih.

lp

V Pelegrinu sigurno lovi Ljubljano. Še telefoniraš lahko iz slovenskega omrežja.

mislm, da živi še tak folk, da ga briga bb in nalepke in zarad tega cinca ali it na dopust tja ali ne…saj se hecas ane??? Kaj ti bo bistvo dopusta zijanje v TV in nakupovanje in lepljenje nalepk…jaojao, ostani doma, bo najbolje!!!

New Report

Close