Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek noviforum-najdi.si – kakšno je vzdušje?

noviforum-najdi.si – kakšno je vzdušje?

Na njihovi strani sem opazila, da iščejo novo delovno silo. Preden pošljem prošnjo, me zanima, kakšna je klima v njihevm podjetju, kakšni so odnosi med zaposlenimi in tudi v relaciji z direktorjem.

Kolikor sem spoznala ljudi iz Najdi, je videti, da se imajo kar v redu. Vendar saj veš, nikoli ne veš, dokler ne stopiš notri. Je pa vedno tako, da kakor si postelješ in si narediš. Lahko se imaš v super kolektivu “bedno”, in v “bednem” kolektivu najdeš nekaj, kar te osrečuje.

S svojih prihodom pa vedno lahko prinesemo veliko dobrega, četudi zdaj še ni rožnato.
V to verjamem – sem že večkrat videla na svoji koži in dodobra stestirala. Čerav se morda sliši precej pocukrano.

Vrži se notri, pa bo. :-)))

I Domišljija je pomembnejša od znanja. Znanje je omejeno, domišljija pa poganja svet. Albert Einstein I Naročilo na ePosvet: https://med.over.net/svetovalec/andreja-verovsek I

Po moje, da je fajn delat tam. Sam pripravi se na zelo psihološki razgovor.
Zanima jih vse, od tvojega otroštva, odnosov s starši, vtaknejo se v precej osebne stvari, na razgovoru pa so po trije na enkrat, trije sprašujejo in še en opazuje. Mene je kar mal šokirala zadeva, kr neki.

Andreja, poznate koga, ki dejansko dela tam? Tako, bolj na osebni ravni? Da pove pluse in minuse? Dela me ni strah, bojim pa se, da mogoče navzvn vse zgleda rožnato, navznoter pa je preveč trenj.
Vem, da vsak človek prinese določeno klimo že s sabo, vendar če zadeva že apriori ne štima, potem je v takem kolektivu težko delati.

New Report

Close