Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Fant ne zeli oralno..

Fant ne zeli oralno..

Zdravo! Imam en majcken problem in sicer fant me ne zeli oralno zadovoljiti, ko sem ga vprasala zakaj ne je njegov odgovor bil, da on pac ni tip za to. Zdi se mi ne fer saj tudi meni kdaj ni do tega pa ga vseeno zadovoljim, se potrudim, pogoltnem!on pa tako.. bi rekla ok ce bi bila neka umazanka tako mi pa ni cisto vseeno..

Prisiliti ga ne moreš, če mu ni, mu pač ni. Mene tudi ni nihče nič silil dokler sama nisem želela.

V gobec mu ga porin. Saj imas tica, ne?

Če mu ni do tega, mu pač ni.
Si pač najdi drugega, ali pa spoštuj njegove želje.
Tudi meni nikoli ni bilo do tega, mojemu partnerju pa tudi ne.Ali sva mogoče zato čudna?
NE.
Prej normalna.
Ni vse za v usta.

teta Justi, ki ne zna z usti

teta Justi, brez zamere, ampak ta komentar

je tukaj pač čisto na mestu. Ti namreč ne razločiš med 1 in 2. V tvojem primeru se tega oba izogibata oz. tega pač ne prakticirata, kar je sicer vse lepo in prav, v zgornjem primeru pa si punca tega želi – očitno to partnerju tudi nudi – ne dobi pa tega v zameno. In to ni normalno. Normalno je, da seks štima in OBA počneta to kar želita in sta OBA temu primerno zadovoljena.

Tebi pa tako… Predvidevam, da še nisi pretirano izkušena v spolnosti, verjetno tudi mlajša punca in da razmerje še ne traja ne vem kako dolgo.

Kot predstavnik močnejšega spola ti lahko prvo povem, da s tabo ni čisto nič narobe, če imaš v spolnosti želje in jih želiš uresničiti. Prejemanje in izvajanje oralnega seksa je, vsaj zame osebno, in upam si trditi, da tudi za precejšen del moške populacije, ob osnovnih higienskih standardih, nepogrešljivi del spolnosti.

Glede na to, da oralo izvajaš, je pa ne prejemaš in posledično nisi primerno zadovoljena, se boš mogla s svojim partnerjem odkrito pogovoriti in poskušati najti primerne kompromise. Dejstvo pa je, da seks v tem primeru ne štima in to ni dobro. Nekoč sem nekje prebral… Dober seks je 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} veze, slab seks pa 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} veze. In bojim se, da je v tvojem primeru točno tako in ta zadeva ni samo v seksu.

Torej, prvo popolnoma odkrit pogovor, v skrajnem primeru pa fanta postavi pred dejstvo in zaključi zadevo, preden boš zaradi številnih nadaljnih razočaranj postala zagrenjena in spremenila sicer pozitiven odnos do spolnosti.

LP, U.

Hmm malo pa le je nenavadno. Pomojem si malo seksualno zaprta in sramežljiva oseba in on. Neki je sicer napisal da si neiuzkušena in je to zato ampak ni to. Srednješolke smo tudi bile neizkušene pa smo to počele s fantom.

Lahko pomagam….

Najdi si kakega od dol. Oni so mojstri v tem. Slovenci so preveč spodobni, cerkveni.

Česar Slovencu ni, to ti južnak naredi!

Zame konkretno je dosti manj škode, če ne dobim oralca in ga ne dajem, kot pa da nekdo okrog mene špreha v jugoslovanšcini.Imam pač bolj občutljiva ušesa.

Ja, glej, to je vendar normalno, da dedci ne ližejo peechke, ker se jim to pač gnusi. To je povsoood tako, ne samo pri tebi. To pa ne pomeni, da babe ne fafajo qurcev. Seveda jih, saj jih pač morajo, ti glupa, retardirana kokoš.

Tudi ti obvezno nehaj nudit oralo, reci DA TI NI !!

Ene ženske mislijo, da so čiste tam spodaj pa niso! Dejansko se površno umijejo. V gubah, okoli ščegetavčka, se zažre smrdljiv vonj, kljub skrbnemu umivanju. Marsikateri smrdi vagina zaradi porušenega ph, bodisi zaradi hormonskih tablet ali drugih zadev.

Meni pridi. Bom obe hkrati. Tebe in mojo. Pa še moji bo všeč,ker je bisex.

Tudi moja noče oralno, niti ne pusti, da bi jo jaz oralno obdelal. Res ne razumem. Sem urejen, skrbim za higieno. Če bi se midva spoznala, bi ti z veseljem ustregel, ker si tega zelo želim. Zato sem že začel razmišljati o prevari.

Piši na [email protected] te oralno zadovoljim da se ti bo motl od ugodja

če v postelji ne štima s časmoma nič ne štima več. Zato sva se z možem o tem že kot fant in punca veliko pogovarjala in odkrivala drug drugega. Kaj komu paše in kaj komu ne . Mož me nikdar ne pisti brez, da bi zadovoljil tudi mene. Zato je sex vedno božanski. Veza je ena velika pot obojestranskih kompromisev in da do tega prides ni čez noč. Če pa se stvari z pogovori ne rešijo in da partner misli samo nase. potem ti morem reči, da neboš nikoli srečna z takšnim moškim in obratno.

Komentarjev, ki so zgoraj zapisani sploh nisem do konca prebrala, ker sem nehala pri prvem neokusnem in primitivnem.
Takole bi rekla. Možnosti so:
Da se dogovorita da tega ne izvajata. Niti ti njemu, niti on tebi.

Ti njemu in on tebi. Vsak se malo potrudi, ti se očitno že, če prav razumem

Najdeš drugega kjer bo to delovalo brez težav.

V prvi vrsti se začni cenit, ker če se sama ne boš te tudi drugi ne bodo.

Tudi pri nama je tako.. Jaz ga njemu vedno pofafam on pa se mogoče 1x na 3 mesece spomni da bi pa mogoče lahko poliza pa se takrat je kod da bi mu gdo pištolo na glavo držal (prisiljeno).
In sem se odločila nič fafanja več…. Če ti ne veš Oz si “prisiljen” pol tudi jaz ne vem…..

Pozdravljena, si izmenjava kak kontakt za zasebni pogovor?

Še ti prenehaj s fafanjem, pa se bo mogoče zamislil.

Pa mogoče ga preseneti z novo intimno frizurco ali perilom.

mogoče ima bolj gayevske željo, naj ti liže rit

Uf, prav lepo si zapisala, a tudi ti koga tako presenetiš?

Naj si ga zdrka potem. Nauči se reči ne. On se je že 😉

To je ful cudno da noce,mogoce odkrit pogovor da zves zakaj ne. Definitivno pa nehaj ti to njemu delat.Ce je to neka stvar z higijeno povezana, pol pejta skupaj pod tus pa naj te z intimnim milom on umije.Ce je pa kej drugega pa bejzi pa si najdi enega k te bo z veseljem porihtal tako k se sika.

New Report

Close