Žepkasta vzmetnica
Tistih proizvajalcev, ki delajo tudi za hotelske verige – Serta naprimer je že ena dobra izmed njih.
https://www.harveynorman.si/spalnice/vzmetnice/serta
Kwr so stetirane in narejen za večje obremenitve, tako so tudi dlje vzdržljive. Jo imam zato vem. Pa višina nad 30cm.
Ko enkrat spiš na tako visoki vzmetnici, nikoli več ne greš na nižjo. Z užitkom stopiš dol s postelje, ne pa da se moraš z nje ” gor vstat” 🙂
[/quote]
Ja verjamem, verjetno gre res za stvar navade. Imate potem posteljo brez nogic?
Kaj pa, če odmislimo lažje vstajanje in primerjamo enako vzmetnico 20 cm in 30 cm. Je kakšna razlika, razen v višini? Je ta 30 cm bolj trpežna, ima daljšo življenjsko dobo ali je isto kot 20 cm?
Pomoje ti dve nista slabi:
https://www.harveynorman.si/vzmetnica-s-line
https://www.harveynorman.si/vzmetnica-multi-supreme
Veš kako je to, ti povem iz izkušenj, ko smo kupovali vzmetnice, najbolje da greš probat v trgovino, ko se vležeš nanjo, ker so razlike ogromne. Lahko bi kupila zelo drago vzmetnico, pa bi ugotovila, da ti že v začetku ne ustreza i ne nudi udobja.
[/quote]
To misliš glede različnih trdot? Ali ista kategorija, recimo “srednje trda” so take razlike med udobjem? Imam ogledano na spletu ležišče, ki bo znižano samo še do ponedeljka – ampak, ker so trgovine zaprte, lahko opraviš le spletni nakup. Sem res skeptična, ali naj vzamem ali ne. Bi vzela na blef, srednjo trdoto. Sicer imajo možnost menjave.
Za eno zgoraj, ki je spraševala, kolikor sem jaz brala, naj bi žepkaste vzmeti bile zelo primerne za večje obremenitve.
To misliš glede različnih trdot? Ali ista kategorija, recimo “srednje trda” so take razlike med udobjem? Imam ogledano na spletu ležišče, ki bo znižano samo še do ponedeljka – ampak, ker so trgovine zaprte, lahko opraviš le spletni nakup. Sem res skeptična, ali naj vzamem ali ne. Bi vzela na blef, srednjo trdoto. Sicer imajo možnost menjave.
Za eno zgoraj, ki je spraševala, kolikor sem jaz brala, naj bi žepkaste vzmeti bile zelo primerne za večje obremenitve.
[/quote]
Po isti ceni fizična trgovina/splet seveda ne bi nikoli nepreizkušeno preko spleta naroča, ampak v fizični trgovini. Ampak sedaj je akcija zaradi črnega petka – ravno to kar iščem – je 250 €. Redna cena povsod dražja, tako da je res znižana. Meni je pa vse nad 250€ predrago.
Po isti ceni fizična trgovina/splet seveda ne bi nikoli nepreizkušeno preko spleta naroča, ampak v fizični trgovini. Ampak sedaj je akcija zaradi črnega petka – ravno to kar iščem – je 250 €. Redna cena povsod dražja, tako da je res znižana. Meni je pa vse nad 250€ predrago.
[/quote]
Joj, kok kompliciraš – vedno se gre v fizično trgovino sprobat model ( nšp. harwey Norman, utar, večji ponudnki – ke rimajo tam na zalogi), povprašaš, koliko ti dajo popusta – glede na to, da imajo na spletu “toliko in toliko”. In če ne dajo enakega popusta, potem kupiš isti model online.. SImple. Tako sem jaz v harwey Normanu pred 4imi leti – sprbano v štacuni, ker niso dali enakega popusta kot online, naročeno online, paše zastonj dosatva je bila takrat, akcijsko. za 180×200 dimenzije, hotelski stil, žepkaste vzmeti z različnimi conami trdote ( pod tito/hrbtom bolj, kot pod nogami, ipd), znižano online za 70{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, – iz 1-760 eur :). Mi ni žal niti centa, res top. Sicer pa – vzmetnico kupujem enkrat na nekje 5-7 let, ciljaš na čas, ko veš, da bodo razprodaje in upičiš potem.
Joj, kok kompliciraš – vedno se gre v fizično trgovino sprobat model ( nšp. harwey Norman, utar, večji ponudnki – ke rimajo tam na zalogi), povprašaš, koliko ti dajo popusta – glede na to, da imajo na spletu “toliko in toliko”. In če ne dajo enakega popusta, potem kupiš isti model online.. SImple. Tako sem jaz v harwey Normanu pred 4imi leti – sprbano v štacuni, ker niso dali enakega popusta kot online, naročeno online, paše zastonj dosatva je bila takrat, akcijsko. za 180×200 dimenzije, hotelski stil, žepkaste vzmeti z različnimi conami trdote ( pod tito/hrbtom bolj, kot pod nogami, ipd), znižano online za 70{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, – iz 1-760 eur :). Mi ni žal niti centa, res top. Sicer pa – vzmetnico kupujem enkrat na nekje 5-7 let, ciljaš na čas, ko veš, da bodo razprodaje in upičiš potem.
[/quote]
Je pa vsakemu fizičnemu prodajalcu v interesu, da proda čimveč – točno vedo, koliko popusta ti lahko še “skinejo” v trgovini, ker vedno se ravnajp tudi po pravilo “smo cenejši od konkurence, izenačimo ceno s konkurenco, ipd ipd), pa fora naš reden kupec tudi šteje – imam v Harwey Normanu sicer tudi izkušnjo, da dobim pri nakupu opreme za dom vedno tudi še nekje 20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popusta na redno ceno -zneski nad 1000 eur sicer, ne za 30 eur, da ne bo pomote. Samo da se roba proda – prodajalec pa tudi dobi malo “prodajne uspešnosti” potem na koncu meseca k plači – saj je prav, če se potrudi, si jo tudi zasluži.
[/quote]
Pa kaj ti je, če je Harvey Norman zaprt???? Saj pravim, da bi šla v normalnih razmeram sprobat v trgovino, ampak je vse zaprto. Akcija za črni petek pa povečini velja do konca tega meseca.
Pa kaj ti je, če je Harvey Norman zaprt???? Saj pravim, da bi šla v normalnih razmeram sprobat v trgovino, ampak je vse zaprto. Akcija za črni petek pa povečini velja do konca tega meseca.
[/quote]
OK, jaz pišem za “nekorona” situacijo, no…… Jebat ga – boš pač reskirala – al pa ne zdaj. No big deal. Ali pa seveda počakaj, da se odprejo štacune – jih bodo odprli okoli novega leta, zagotovo, ker morajo – ker je treba napolnit z davki tudi državno malho od plačane robe , okoli božičnonovoletnih nakupov leta pa še posebej. Dva tedna pa še lahko verjetno zdržiš. Saj bodo potem tudi popusti.
OK, jaz pišem za “nekorona” situacijo, no…… Jebat ga – boš pač reskirala – al pa ne zdaj. No big deal. Ali pa seveda počakaj, da se odprejo štacune – jih bodo odprli okoli novega leta, zagotovo, ker morajo – ker je treba napolnit z davki tudi državno malho od plačane robe , okoli božičnonovoletnih nakupov leta pa še posebej. Dva tedna pa še lahko verjetno zdržiš. Saj bodo potem tudi popusti.
[/quote]
Zdaj se mi zdi ugodno… 250€ za dimenzijo 140×200, žepkasto, 5-consko, mislim da je cena dosti dražja drugače. Se bojim, da decembra ne bo takih popustov…. Imaš ti iz Harvey Normana, ker si ga omenila, sem gledala tudi pri njih na spletu, ampak tudi akcije veljajo do konca meseca..
Harvey norman je postal prodajalec zanic robe! Kupili smo vzmetnico kao nadstandard “switzerland” 180×200 cena nad 1000 eur in ni zdrzala niti 3 leta!!!!! Po dveh letih uporabe, se je vzmetnica posedla za vec kot 3cm!!! Najprej so zatrjevali da imamo garancijo 5 let ampak, da naj se ne sekiramo glede garancije, saj gre za vrhunskega proizvajalca in da gre za vrhunsko vzmetnico in da je prakticno neunicljiva!!! Ko sem zelel uveljavljati garancijo, je nenadoma garancija izpuhtela in sedaj imajo vse vzmetnice v harvey normanu samo 2 leti garancijo!!!! Sramota za taksno poslovanje!!!!!!
Lahko si jih ogledate tukaj: žepkaste vzmetnice.