Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Smisel moderatorjev?

Smisel moderatorjev?

Ali ni smisel moderatorjev, da redno ali pa vsaj kolikor toliko v doglednem času, odgovorijo na vprašanja?

V forumu “Skrb za duševno zdravje”, kjer je moderator Društvo Šent, sem že 06.03. zastavila vprašanje pod naslovom “Grožnje s samomorom”, pa nanj še do danes nisem dobila odgovora. Ne vem no, ampak zdi se mi, da bi pa nekaj na tak poziv le lahko dali od sebe.

Se morda motim in moderatorjem pripisujem napačno vlogo?

Iz naslova je razbrati, kot da je pri vseh forumih problem. Gre za en forum. Predlagam, da pritožbo vložite tudi na njihov naslov, jaz bom pa to naredila po naši poti.
lp, Andreja

I Domišljija je pomembnejša od znanja. Znanje je omejeno, domišljija pa poganja svet. Albert Einstein I Naročilo na ePosvet: https://med.over.net/svetovalec/andreja-verovsek I

Moderatorka se bo sama oglasila in pojasnila. Ima tehten razlog, zakaj je tako ravnala.

I Domišljija je pomembnejša od znanja. Znanje je omejeno, domišljija pa poganja svet. Albert Einstein I Naročilo na ePosvet: https://med.over.net/svetovalec/andreja-verovsek I

Pozdravljeni!

Moj odgovor je bil nekoliko pozen z razlogom. Včasih počakam na odziv drugih ljudi s podobnimi izkušnjami. Menim, da vam in drugim lahko odziv na težavo nekoga, ki ima podoben problem koristi in spodbudi bolj kot mnenje strokovnjaka. Vedno sem pozorna, prav tako drugi naši moderatorji, da ažurno spremljamo vaša vprašanja in nanje odgovarjamo. V kolikor je odgovor posredovan časovno z zamikom je to zaradi opravičenega razloga.

Menim da sem vam bila dolžna posredovati pojasnilo in hkrati opravičilo za zamudo. Težava vaše prijateljice je pereča in čim hitreje je potrebno stvari urediti na način, ki sem vam ga posredovala v odgovoru dne 14.03.07.

Pozdravljam vašo skrb in podporo prijateljici, že s tem ji lahko v veliki meri omilite bolečino in trpljenje. Še enkrat pa vas opozarjam, da je potrebno VSAKO grožnjo s samomorom jemati resno.

Lep pozdrav.

Petra, ŠENT

New Report

Close