Nateg v alfa stanju
Zakaj?
So preleni in/ali preneumni da bi se po klasičnih naučili?
Če kot predsednik vlade oceniš, da mora minister tekoče govoriti francoščino potem pač postaviš takega za ministra.
Je pa morda res da zdajšnje vladajoče stranke ne morejo najti ustreznih kandidatov. Verjetno zato ker jih nimajo, oz. po kriterijih primerni niso pripravljeni plesati po JJ-jevih notah.
Pa kaj rabi minister za obrambo tečaje,ko pa še en govor,ki mu ga drugi sestavijo-fonetično zapišejo in po nekakem alfa izobr. ne zna tekoče prebrati 5 stavkov,ki se jih ima čas 1 mesec učiti na pamet.Seveda,vojaki imajo dovolj le OŠ izobrazbo,kmalu se bo za vzgojitelje in učitelje reklo, da imajo dovolj izobrazbe,če bodo končali šolo s prilagojenim programom, glede na učinek in napredek-oprostite-nazadovanje tudi pod sedanjo vlado, bo najbolje, da vnaprej volimo kar za poslance otroke stare 4 in 5 let,kakšen 6 letnik bo pa primeren za ministra.TV , sploh pa naše z “izboljšanim” programom in zaukazano in pobrano naročnimo raje ne prižgem več.
Sramota, ti torej misliš da Janša ni vedel da morajo ministri in državni sekretarji obvladati angleščino?
V dveh letih se razmere niso spremenile. JJ bi moral vedeti, da bo Slovenija v njegovem mandatu predsedujoča EU.
Če pa so lagali o svojem znanju tujih jezikov, pa naj si plačajo sami.
Mam že polna ušesa laži o tem koliko so prišparali. Proračun pa veselo raste… Tudi zaradi takih ‘dobro (pre)mišljenih’ načinov porabe denarja.
V strašni delavski ustavi piše tudi o tem da mora delodajalec poskrbet za izobraževanje zaposlenih in ne vem zakaj se nebi smeli izobraževati tudi na vladi. Še enkrat izobraževanje DA, na kakšen način je pa to izvedeno je pa stver dogovora.Kakšen tečaj so izbrali, upam da vedo . Jaz ga ne poznam, ne morem soditi o njem,sem pa skeptičen o njegovi uspešnosti in ga zase nebi izbral.
Jebela cesta,jaz bi pa svoj šiht v alfa stanju odpikala,pa se naj moj delodajalec trudi,da mi ga omogoči.Resje,dolžan ti je dati oz.organizirati dan ali dva za izobraževanje, samo mora od tega kaj pasti , ne pa da poslušamo oh,jes; pa verri gut,potem pa se neha,ja kakšen ja vol bi se še našel.Mi voli/ lci/ pa vse to omogočamo.
Tudi to bi šlo,samo da bi mi govoril-a nežno,počasi in vztrajno,ker imam zelo rahel spanec.Bolj od angleščine bi me pritegnilSvahili,potem bi se (hm,če bi bila mlajša)lahko prijavila vsaj za miss Slovenije,če ne že sveta,potem bi pa reševala afriške otroke,Drni bi mi pa “orden” dal,da bi ga moji šefici iz alfa stanja podarim.Že čujemm,lp vsem.