Se bo levica pobrala?
Slovenska levica je v takšnem nokavtu, da mi sploh več ni užitek pljuvat po njej.Nasprotnika, ki onemogel leži na tleh, pač ne tolčeš še naprej..
Z zanimanjem čakam kongres LDS, kaj se bo zgodilo.Slovenija rabi močno opozicijo, ne pa takšne smerjokle, kot so LDS trenutno.
Mogoče bi bilo ceo koristno, da LDS razpade in na njenih temeljih zraste kaj novega, bolj poštenega.
Kako obupani so, s evidi po tem, ko neke vrste odrešenika levice vidijo celo v Jankoviću.Ampak on levice ne bo reševal, ker nima za kaj, onima zdaj oblastv Ljubljani skupaj s svojo listo in to je negov skrajni domet.
Tako je, ja , zato pa desni lahko delajo, kar hočejo. Na koncu bojo še tisti pametni na levi , kolikor jih je v parlamentu, šli iz politike, mi pa u k***c ali pa na ceste. Oprostite izrazu. Tisti, ki so zdaj pri koritu, si bojo nagrabili, pol pa spizdli,odkoder so prišli, ( kot Karađorđevič 41-tega iz Beograda ), vi, navadna raja pa se znajdite, kakor veste in znate. Pozdrav iz Sejšelov 🙂 🙂
toni1964 napisal:
> Tako je, ja , zato pa desni lahko delajo, kar hočejo. Na koncu
> bojo še tisti pametni na levi , kolikor jih je v parlamentu,
> šli iz politike, mi pa u k***c ali pa na ceste. Oprostite
> izrazu. Tisti, ki so zdaj pri koritu, si bojo nagrabili, pol pa
> spizdli,odkoder so prišli, ( kot Karađorđevič 41-tega iz
> Beograda ), vi, navadna raja pa se znajdite, kakor veste in
> znate. Pozdrav iz Sejšelov 🙂 🙂
Uživaj na Sejšelih in pozabi na politiko.
Ne verjamem,da se bo zgodovina do take mere,kot jo opisuješ,ponovila.
Praktično,nemogoče.
Srečno!
Logičen razvoj političnih dogodkov v naši deželici bo naslednji.
LDS bo oz. je že zavozila. Podgane skačejo s krova in se trkajo po prsih, da “svinjarije na taki ladji one že ne bodo glodale, gredo pa že raje kam drugam”. In potem se bo pojavil ON, ODREŠENIK, MESIJA levice, REŠITELJ naroda… A veste na koga mislim? NE to ne bo Janković, NE to ne bo Drnovšek, NE to ne bo Gaber, NE to ne bo Lahovnik… to so premajhne ribice. To bo ON, samo ON lahko zbere vrste na levi in jih spravi v napad proti desnici.
Milo bo pogledal s svojimi modrimi učki v kamero in ejal: “Državljanke in državljani, za dobro vseh Slovenk in Slovencev sem se, še z nekaterimi somišljeniki, odločil zopet poseči v politični prostor, ki je po razpadu LDS bil prepuščen na milost in nemilost zlim silam desnice. Ustanovili bomo novo stranko, bla bla bla bla…”
ON je lahko samo en… Milan Kučan… novi predesednik stranke in hkrati bodoči predsednik Republike Slovenije