Najdi forum

Splash Forum Politični čvek vsem s širokim pogledom na politiko

vsem s širokim pogledom na politiko

Pozdravljeni forumci političnega čveka

Ta forum berem približno mesec dni. Zadnjih deset pa pri nekaterih zanimivih temah tudi kaj dopišem. Naj povem , da mi je politični čvek zanimiva tema, kjer ima vsak svoje mnenje.
Moti pa me naslednje:
če pogledate zadnjih nekaj tem boste ugotovili, da se na vseh temah pojavlja nekdo, ki ima odgovore na vsa vprašanja in misli da vse ve.
Pa me to nebi toliko motilo, če ta nekdo tudi ne bi bil nasramen, vulgaren….
Le poglejte nekaj tem nazaj in videli boste, da je skoraj polovico tem odprl ta nekdo, na vsa ostala pa vsakomur vsiljuje svoje ozko politično mnenje.

Zato gospod Svetilnik01, vkolikor bom videl tvoje nove teme jih niti približno ne bom odprl in upam da je kdo podobnega mnenja in bo ravnal podobno.

Lep pozdrav vsem forumcem širokega političnega pogleda

dej dej, Svetilnik01, to si spet ti 🙂 … ne ti men afne guncat!

Petarda, če ne verjameš potem nisem prepričan, da je to forum kjer bi lahko dajal/la resna ali manj resna mnenja.

LP pa brez zamere

še eden kvazi demokrat navajen politične linije JJ. a ti bi zdej kaj insinuiral ostalim, da naj mene ne berejo, ker ti pač skačem po živcih s sicer utemeljenimi resnicami.

Svetilnik, nihče ti ne oporeka pravice do zražanja svojega mnenja. Le brati te je težko, ker si tako napadalen in vulgaren. Malo več kulture in strpnosti ti ne bi škodovalo.

se strinjam in čudim,da lastnik tega foruma nima večjega pregleda nad tem,
kaj se tu piše oz.dogaja. Čvek gor ali dol.

To,kar počne Svetilnik, spada v meje nedopustnega.

pridružujem se ostalim mnenjem.
Svetilnik01:obstajajo možnosti,da ne boš nikomur več,skakal po živcih.

Če bo lastnik foruma kenslal Svetilnik1 bo to znak, da je njegovo razumevanje demokracija hudo pomanjkljivo.

Širok političen pogled politika, Sare2, hroščka (le zakaj se mi zdi da so tile z iste vasi) seže le do vaške straže v Ambrusu.

torej so ostali primorani razumeti njegova žaljenja.
Kar piše ,je namreč popolnoma neestetsko,neetično in nemarno.

Vse do svoje meje.

V primeru,da moredaror ne bo ukrepal,bo šlo dalje.
(nikomur ne grozim,samo povem)

Draga Titova mladinka, demokracija nima nikakršne zveze z nevzgojenostjo. Če bo Primož Svetilnika skenslal, ga bo le zato, ker je njegov način komunikacije nesprejemljiv. Namen tega foruma je izmenjava mnenj o aktualnih družbenih temah. Vsa mnenja, tudi nasprotovanja in kritike, so, domnevam, dobrodošli, če so le izraženi na dostojen način. Če bi Svetilnik upošteval to načelo, ne bi bilo nikakršnih težav.

Kar se mene tiče sta Svetilnik in Titova mladenka ena in ista oseba. Zato jima tddi odgovarjam kar skupaj, čeprav se zdi, kot da bi se prerekala s streno 🙂

Si pa eden redkih, ki je dojel pravila te igre 🙂

Fora je namreč v tem, da svetilnik eksistira topno toliko časa, dokler ga kdo bere…

Širok političen pogled, ki seže do vaških straž v Ambrusu, je zopet pokazal vse svoje razsežnosti in sposobnosti.

Širok političen pogled v demokraciji pomeni, da vsak lahko izrazi svojo politično opredelitev (ta se ne spreminja tako kot modne smernice glede dolžine kril – na vsake štiri leta). Način izražanja opredelitve je povezan s karakterjem osebe, frustracijami, mentaliteto, vzgojo.

Demokracija dopušča predstavitev povsem različnih pogledov na določeno temo in predvsem tolerantnost do drugače mislečih.

Tolerantnost ?? Čudna zadeva. Ne vem zakaj bi bila tolerantna do skupine, ki pljuva čez moj ideal samo, zato ker skupina predstavlja trenutno večino. Tolerantnost ni sinonim za ponižnost pred množico. In, ko skupini zmanjka
sline za pljunce, pokličejo Primoža ! Pa saj niste v peskovniku, mama ne sedi na klopici, da vas reši pred tisto grdo cigančico, ki zida svoj grad na čisto drug način.

Svetilnik1 in jaz = ena oseba !! Lepo vas prosim ! IQ osebe, ki postavi tako trditev je primerljiv s tistimi otročki v peskovniku. Pa še ti bi zaznali vsaj uporabo materinega jezika v govorici.

Blagor ubogim na umu, kajti njih je nebeško kraljestvo !

Titova mladinka je napisala

“Demokracija dopušča predstavitev povsem različnih pogledov na določeno temo in predvsem tolerantnost do drugače mislečih.”

Veš ravno zaradi tega kar si zgoraj napisala sem odprl novo temo in opisal “Svetilnikovo demokracijo”.
Namreč prav on ni dopustil nikomur predstaviti svojega mnenja ne da bi bil janšist, bajukovec, kreten brez pikice možganov……

Tukaj imate en primer njegovega izražanja:

“Spider-JAKA TOREJ
Pa ti si zgleda en totalken kreten brez pikice možganoiv očitno samo še serješ fukaš pa tipkaš.
Domobranci niso bili za nemce ?
Partizani so brezveze streljali nemce?
Nemce so premagali zda pa UK?
Glej tebi ne bom več odgovrajal ker tako kretensko idotskih in bedastih izjav , ki si jih natresel v tem tvojem postu, ne najdeš tudi v kurniku, al pa stajci, kjer beketajo ovce. Ti si pa res eno nevedno zavedeno domobransko tele.ha ha
Če ne bi bilo titovih partizanov bi ti zdele v kakem nemškem taborišču cuzal kurca hitlerjanskemu genmeralu”

Menim, da to njegovo pisanje ni namenjeno samo odgovorom drugim ampak je našel priložnost in je zanj to način posebnega užitka. So taki, ki ob vulgarnih besedah spolno uživajo. Morda on spada v to skupino?

Zato gospod Svetilnik01, vkolikor bom videl tvoje nove teme jih niti približno ne bom odprl in upam da je kdo podobnega mnenja in bo ravnal podobno.
Lep pozdrav vsem forumcem širokega političnega pogleda.

Od forumovcev zahtevaš širok politični pogled, toda z vsebino prvega stavka zanikaš, da bi ga sam imel. Pusti za Božjo ovljo ljudem, naj izlijejo svoje veselje, strinjanje, nestrinjanje, travme, gnev ali drugačna čustva in občutke tako, kot čutijo. O tem, kako naj kdo piše in kaj sme pisati, oziroma kdo naj njegovo pošto bere, nimaš pravice odločati. Imaš pa svobodno voljo in pravico, da se odločaš o tem, katerih avtorjev Ti ne boš bral.

Relika preberi si dva posta nazaj kjer sem opisal njegov način komuniciranja pa ti bo jasno, zakaj sem odprl to temo. V kolikor ti ne bo jasno mislim da ti je tak slog komuniciranja domač.
Nikomur ne nasprotujem izražanja različnih mnenj, le način izražanja me moti.

Točno to!Postavlja zid v upanju,da se bo nekdo od njega odbil. Prav to počnemu vsi,ki mu odgovarjamo. Apeliram,da, s tem, končamo.
Morda za začetek:pustimo provokatorje,da se ‘tenstajo’ v lastnem soku:))

G.minister napisal:

> Si pa eden redkih, ki je dojel pravila te igre 🙂
>
> Fora je namreč v tem, da svetilnik eksistira topno toliko časa,
> dokler ga kdo bere…

Pa smo spet tam. Ene moti drugačno mnenje drugih, druge način izražanja njihovega mnenja itn. Svoboda govora in širok pogled pa pomeni ravno to, da lahko vsak pove vse, kar mu leži na duši tako, kot sam čuti. Vedeti moraš namreč, da niso vsi ljudje enako kultivirani in enako pismeni, pa vendar jim zaradi tega ne smemo kratiti pravice svobodnega izražanja. Drugi pa imamo pravico, da se z njihovim mišljenjem ne strinjami in da nam njihov slog ne ugaja, nimamo pa jim zaradi tega pravice kratiti svobode govora.

Demokracija.

New Report

Close