Najdi forum

Splash Forum Politični čvek PAVLIHA *****

PAVLIHA *****

V naši podalpski državici je res narobe svet. Namesto da bi poslanca Pavliho podprli, (Jelinčič) , ga je par ANONIMNIH ovadilo.

Ima pa bivši nemški kancler res srečo, da ni svoj madat oddelal v Sloveniji.

Tudi on je namreč in ne kak poslanec pozval nemce naj ne počtnikujejo v Italiji.
In odziv nemci so mu sledili, italijani pa so se potem nemcem opravičili.

Če bi se šlo po tem kar je kdo javno izrekel, bi bilo kar proti enemu delu hrvaške politike lahko vloženih ovadb, pa nobenemu hrvatu niti na misel ne pride.
Gre pa za žalitve, ki se s tem pozivom ne morejo primerjat.

Ivan Cankar je imel prav: mi smo in bomo ostali narod hlapcev

Dobro bi bilo vedit, kdo so ti ANONIMNI. Nekak mi smrdi na H..ž.a, ali pa D..š…ka, kaj pravite?

Se ne strinjam, Lisica.

Kot prvo bi se morala ozreti na gospoda naši-prijatelji-Hrvati-zunanjega-ministra. Poslušaj ga kdaj, kake kvasi. Saj vem, da z muko, ampak potrudi se, prav?

:)))

Vsem želim lep dan…

--------------------------------------------------------------------------------- Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen

Nehajte delat paniko, neka ovadba še nič ne pomeni, tebe lahko jutritvoj sosed ovadi kr tak brezveze, če s emu sprdne, pa kaj?

A vi veste, koliko takih ovadb je vsak dan..

Tožilstvobo pač ugotovilo,da seveda ne gre za nobeno kaznivo dejanje in ovadbo ovrglo…kaj pa mislite..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ne me razumet narobe, jaz se ne bojim za Pavliho, tudi nisem “njegova” Mislim enako kot ti da do ovadbe sploh ne bo prišlo, noro je leto da je to pri nas ena glavnih udarnih tem pri poročilih – uredniki.

Ne zdrži pa tvoja primerjava z sosedi – z njo ne okupiraš državo

O našem zunanjem ministru pa leto: manj ko govori bolj mi je všeč. Če bi se g Alenka vozila v nemčiji g. Rupel že dolgo nebi bil več minister.

New Report

Close