Najdi forum

Splash Forum Politični čvek aktualno-hrvati in janša

aktualno-hrvati in janša

Jaz bom še vedno pisal svoje menenja , če me boš pa brisal pa ok.

JJ kot komunist (knjižice ni dal nazaj), kot zavzet štafetonosec , saj je nosil titovo štafeto mladosti v beograd, kot otrok socializma in kot orožar iz let 90 , pač nikoli ne bo mogel urediti nič s hrvati, saj ga hrvaški ivo drži za jajca in ko JJ malo začivka, mu ivo stisne jajca , da hitro začepi.(prispodoba).Aktualna oblast nima nobenega orožja ali moči, da bi se zoperstvaila hrvatom. To sem jaz govoril že na formu med over net. Prav tako bivša LDS in narodni izdajalec Drnovšeč ni imela nobenega sposobnega, da bi stvari uredil. Na oblast mora priti povsem nova politična struja, neobremenjena z vsem. Vse to okoli morja je hitro in enostavno rešljivo, samo jajca je treba imeti, ne pa klopotcev v hlačah.Jerovšek itak nekaj brezveze naklada pa blebeče o nekih sejaj na brionih pa ostalih peskih v oči zarukanim beketajočim slovenskim ovcam. Nehajte s to neproduktivno debato, ker s tem ne boste naredili nič. Rupel je pa povsem nesposoben minister, ki je kot vsi otrok socializma in komunizma.Pa še podganjek povrhu8v kolikor upoštevami rek, da podgana prva zapusti ladjo, ki se potaplja(lds).

Svetilnik. Vse napisano drži 100 odstotno, tako glede Janeza Janše kot Rupla in ostalih. Po našem mnenju pa bo preteklo še veliko časa in veliko vode, da se bo kaj spremenilo oziroma da bo prišla na oblast “nova politična struja”, ki bo v prvi vrsti neobremenjena in pa seveda sposobna narediti, to kar sedaj 15 let niso dosedanji politiki, ki jim gre samo za oblast in čast, vse drugo pa jim je malo mar. Z Drnovškom na čelu. Baje bo celo pononovno kandidiral za predsednika. Le kam se ta nori svet vrti???
Pozdravljen.

New Report

Close