Najdi forum

Splash Forum Politični čvek PRIMNOŽ ZATE

PRIMNOŽ ZATE

A si ti pogruntal da imajo odziv samo moji posti, ki so po tvoji oceni prehudi oz. neprimerni. Post, ki pa je prijazen pa nima niti enega odogvora. To ti največ pove o ljudeh ki obiskujejo ta forum in ne o avtorju-ki lahko provocira. In ker ti to največ pove o ljudeh , ki ta forum obiskujejo je logično, da so moji posti za njih več kot odlični in predobri. To seveda ni pričkanje s tabo, samo razmišljanje in odpioranje enega izmed aspektov.Veš , misli si kar češ, toda jaz sem genij.Včasih na žalost, ker bolje je biti nemumen pa je vse ok.

Ja, si genij z genialnimi argumenti. A takimi, da bi zgnal pred kočevske jame in s strojnico pobil, kot si sam rekel.

Želiš aplavz?

Sama hvala se v blatu valja, se mi zdi spoštovani gospod svetilni dohtar ali kako se že nazivate.

temu se prav:i’močan EGO’

No ja….. Svetilnik ti kar če ti tako’paše'(tako se je izrazila neka forumovka)
Moje mnenje je,da mora biti na forumu neka meja tolerance.

Ne razumem čemu žališ.Doživljaš,ob tem posebne orgazme?

(spustila sem se na tvojo raven)

Kako si agresiven Svetilnik01, se vidi že po naslovu sporočila: “PRIMNOŽ ZATE..”:-))

marsigdaj se mi zatipka in te velike črke so posledica

Ej Svetilnik01, najbrž si tudi marsiGdaj šprical uro slovenščine…

Kakor že večkrat omenjeno si ti, dragi Svetilnik01, en čisto navaden provokator in to ni prav nič genialno. Zato se pravilom ne mešam v pogovore, ki si jih ti sprovociral.

Za vse ki mu nasedate: njegov namen je vnesti čim več razdora med ljudi pa čeprav na ravni forumov.

Lep pozdrav

Ma je Svetilnik01 res prprprovokator,sam da nemu se ne zapititipka , a mu res kaj fali u glau.

Premalo bereš forum, stari! Poglej si kateri posti imajo odziv, npr. kar tule mojega o cerkvi! Je sicer oster ampak ni podoben tvojim niti slučajno. Sem absolutni zmagovalec po doseženih postih celo tako, da se mi ne da niti svojih lastnih postov več brati, hehe. In če gre komu na jetra nek post, ki ne doseže vsaj minimalno zahtevanega povprečja po številu replayev, ga bom gladko podprl. Pa seveda popljuval tiste, ki kritizirajo lastno odpiranje tem za katere vedo, da jih bo vrglo že na samem začetku 🙂

heheh

KAkšno imaš mnenje me ne moti, način izražanja tega mnenja je problematičen.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

vem l.p

Popravi se.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

ne morem no

LAHKO! Le pred oddajo svoj post natančno preberite.
Vse se da, samo če se hoče, najlažje je reči: ne morem, ne znam, ne da se, bodo že drugi …….
…. in po tem bentimo(te) čez tiste, ki te stvari obrnejo sebi v prid in iz tega celo kaj koristnega potegnejo.

New Report

Close