PRIMNOŽ ZATE
A si ti pogruntal da imajo odziv samo moji posti, ki so po tvoji oceni prehudi oz. neprimerni. Post, ki pa je prijazen pa nima niti enega odogvora. To ti največ pove o ljudeh ki obiskujejo ta forum in ne o avtorju-ki lahko provocira. In ker ti to največ pove o ljudeh , ki ta forum obiskujejo je logično, da so moji posti za njih več kot odlični in predobri. To seveda ni pričkanje s tabo, samo razmišljanje in odpioranje enega izmed aspektov.Veš , misli si kar češ, toda jaz sem genij.Včasih na žalost, ker bolje je biti nemumen pa je vse ok.
Premalo bereš forum, stari! Poglej si kateri posti imajo odziv, npr. kar tule mojega o cerkvi! Je sicer oster ampak ni podoben tvojim niti slučajno. Sem absolutni zmagovalec po doseženih postih celo tako, da se mi ne da niti svojih lastnih postov več brati, hehe. In če gre komu na jetra nek post, ki ne doseže vsaj minimalno zahtevanega povprečja po številu replayev, ga bom gladko podprl. Pa seveda popljuval tiste, ki kritizirajo lastno odpiranje tem za katere vedo, da jih bo vrglo že na samem začetku 🙂
KAkšno imaš mnenje me ne moti, način izražanja tega mnenja je problematičen.
Primož